Högklackade sandaletter, Barn

0 träffar

Den högklackade sandaletten är en klassiker som troget har hängt med modet genom åren. Idag tillverkas det en mängd olika modeller i material som skinn, mocka och härligt mönstrade textiler. I vår tid har det visat sig vara mer populärt än någonsin med högklackade sandaletter, en sko som är ett slags mellanting mellan den vampiga stilettklacken och den informella sandalen. Detta har gjort att en rad modeikoner har lanserat nya, fräscha modeller med mycket färg och design.
Numera finns det en uppsjö av högklackade sandaletter att välja bland, allt från glammiga varianter i metallicfärger och modern kilklack till klassiska modeller i neutrala färger som passar perfekt till arbetskostymen. Högklackade sandaletter är en trend som inte visar några som helst tecken på att försvinna inom de närmaste åren.

Den ideala festskon

Högklackade sandaletter är perfekta för nästan alla tillfällen, oavsett om du tycker om att bära högklackat till vardags eller fest. Det handlar snarare om hur du bär dem och vad du parar ihop dem med. Högklackade sandaletter kan vara ett utmärkt val om du vill ge din jobboutfit en mer feminin look. Ett par snygga sandaletter passar även bra med skinny jeans eller en vacker knälång klänning. Väljer du sandaletter med öppen tå, se till att glamma upp resten av din festoutfit med till exempel en extra sexig topp så att din look inte känns alltför avslappnad. För en mer vardaglig stil kan du välja modeller med lägre klack, kilklack eller smal klack.

En sko som härstammar från antikens Romarrike

Tidiga skildringar av höga klackar kan ses på 3000 år gamla forntida egyptiska väggmålningar. Skor med klack bars då av både män och kvinnor, oftast för ceremoniella ändamål. Sandaletter med plattform kallades för ""kothornoi"" eller ""buskins"" och var skor med höga korksulor som bars under den antika grekiska och romerska eran.

Sandaletter på Footway

Från moderiktiga träskor i klassiska färger till lite sexigare varianter med smal klack i glammiga färger som silver och guld. Hos Footway hittar du en uppsjö av modeller i fräsch och cool design. Bland annat finns populära märken som Rieker, Marc O'Polo och Miss Sixty med i utbudet. Du hittar självklart också guldkorn från svenska designers samt från en rad nya, trendsetter-märken. Leta dig fram till det perfekta paret med Footway! "

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK