Pumps, Barn

2 träffar

Snygga pumps för alla tillfällen

Pumps passar till de flesta tillfällen – du kan använda ett par svarta nertonade skor till kontoret, men kan också styla upp dem så att de passar till vilket evenemang som helst. Ett par vita pumps kan till och med användas till ditt bröllop. Pumps finns i olika klackhöjder så att de kan användas både till speciella tillfällen och till vardags. Om du vill ha ett par snygga skor till jobbet kan du välja ett par pumps med en lägre klack, så att du kan vara på benen hela dagen om du måste.

Pumps är en klassiker

Pumps är en klassiker av en god anledning - de är oändligt anpassliga. Samtidigt är de klassiska och stilrena. Du kan lätta matcha pumps till vilken outfit som helst. Om du jobbar på ett kontor kanske du vill ha ett par mörka pumps med lägre klack, något som ses som seriöst i den typen av miljö. Ljusare pumps kan lätt kombineras med mer somriga kläder, och det kan även bäras med jeans för en retro-look. Pumps har funnits sen tidigt 1900-tal och de är fortfarande moderna eftersom deras design är enkel men lätt att uppdatera.

Pumps – från män till kvinnor

När skor, i samma stil som pumps, först började användas var det män som bar dem. På 1800-talet var pumps standard för män i de högre klasserna, och förblev det tills början av 1900-talet - även om klacken gradvis blev lägre. Kvinnor började bära pumps i början av 1900-talet, och sedan dess har de blivit en klassiker som följt med olika trender och uppdaterats ständigt. På engelska kallas de court shoe, med referens till att de bars av folk i hovet. Vanligtvis tillverkas de i läder men de är också en del av ballroomdansares klädsel och är då ofta glittriga och färgglada.

Snygga Pumps – online på Footway

Footway har alla typer av pumps du letar efter. Deras sortiment är lätt att söka i, eftersom du söker på din skostorlek. Deras sortiment innehåller alla typer av färger och klackhöjder, så att du lätt kan hitta den typen av sko du söker, oavsett vilket tillfälle du behöver den till. Du kan också leta efter klackhöjd, ifall du letar efter en sko du kan gå i hela dagen utan att få ont i fötterna eller ryggen. Footway gör det lätt för dig att köpa skor för alla tillfällen.

Cheria White
3 FÖR 2
Sida 1 av 1

2 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK