Slip on, Barn

214 träffar

Slipons för bekvämlighetens skull

Slipons är i stort sett ett ord som beskriver flera olika typer av skor som lätt kan tas på genom att bäraren helt enkelt sätter foten i skon - därav namnet. Foten glider lätt in i skon på ett både bekvämt och snyggt sätt. Du kan hitta slipons som passar till vardags och till jobbet. De görs i flera olika material, allt från skinn till textil och mocka. De finns också i modeller som passar barn, så att de slipper snöra upp sina skor.

Du kan använda slipons närsomhelst

Eftersom slipons finns i oändliga typer av modeller och material kan du använda slipons till i stort sett vilken outfit som helst. Svarta slipons av märket Vans passar tonåringar som vill ha en bekväm sko som samtidigt är trendig och ser bra ut med deras kläder. Ett par slipons är perfekta på fritiden, till exempel på semestern. Du kan lätt dra på dig skorna innan du går ut och du är bekväm oavsett hur länge du är på benen, men det betyder inte att de inte ser bra ut precis hela tiden. Du kan hitta bekväma slipons i snyggt material som mocka eller färgglada textiler.

Från Nordamerika till resten av världen

Slipons är en sko som baserats på mockasiner – skor som bars av Nordamerikas urinvånare. Deras design är väldigt lik den som fortfarande används idag - en enkel design av starkt läder som är bekväm, samtidigt som de tål ordentlig användning. I början av 1900-talet användes de ofta som del av skoluniformer, därav deras anseende som finskor, trots bekvämligheten. Från dessa bekväma skor utvecklades mer formella skor som loafers - som ofta var i läder. Dessa skor passar kanske bättre till kontoret eftersom deras polerade utseende ger en proffsig look till vilken klädsel som helst.

Slipons online på Footway

Footway har flera olika typer av slipons - allt från skor som passar sig till vardags till skor som du kan ha på dig med en klänning eller ett par jeans. Footway har över 100 typer av slipons. Du kan leta efter olika färger och varumärken, och hittar det du söker om du vet vad du är ute efter och vill hitta det fort. Deras sortiment är modernt och uppdateras ständigt. Slipons är oändligt anpassningsbara och du kan hitta det du söker och du tittar runt på det rika utbudet på Footway.

Orlando Pink
FÅ KVAR
Kaby Pink
FÅ KVAR
Kaby Navy
Sida 1 av 4

214 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK