Barnskor Online

353 träffar

Merrell barn fungerar året om

Oavsett vilken tid på året det är, är det mer än möjligt att hitta det ni söker bland Merrell barnskor. Företaget började med att producera vandringsskor men gör nu skor för många syften och dessutom i många olika utseenden och färger. I sortimentet av Merrell barnskor hittar ni skor som sitter ordentligt på fötterna och som hänger med oavsett vilken livsstil barnet lever. Här är skor av kvalitet som går att lita på oavsett hur långt du går!

Merrell barnskor för aktiva barn

Redan 1981 grundade tre killar från USA märket Merell med syftet att skapa vandringsskor av hög kvalitet och som kunde prestera mycket. Skor som dessa kan du enkelt hitta i vårt sortiment av Merrell barnskor, men även skor med andra syften än vandring. Fortfarande är alla deras skor sköna att gå långt i och du hittar modeller för både sommar, vår, höst och vinter. Med Merrell barnskor i skohyllan är barnen redo för de flesta väderlekar och äventyr. Skorna är också väldigt snygga och moderiktiga vilket självklart är ett stort plus.

Snygga skor som funkar

Ett par skor ska helst vara en kombination av stil och funktionalitet - något som Merrell barnskor verkligen har lyckats med. I dessa kan barnen trivas samtidigt som de är roliga att kombinera med säsongens alla klädstilar. Deras sandaler är perfekta för sommarlovet när barnen spenderar nästan all sin vakna tid utomhus. Kombinera dessa med shorts och t-shirt och sommarens äventyr kan börja! Eftersom skorna är designade för att röra sig mycket i kan de också följa med på semesterresan där ni säkert kommer gå och utforska mycket. Fasar ni för en hård vinter? Med våra Merrell barnskor för vintern har i alla fall barnen inget att oroa sig över. Dessa håller fötterna varma och sköna utan att göra ont efter timmar av lek i snön.

Hitta årets Merrell barnskor hos oss på Footway

Vi på Footway erbjuder inte bara fri frakt och retur – vi ser också till att du får hem dina nya Merrell barnskor så fort det bara går. Ingen gillar att vänta, speciellt inte barn så beställ dina Merell barnskor online hos oss så gör vi allt för att du och barnet ska bli nöjda. Barn rör sig mycket och det är oftast skorna som får ta skada, så se till att alltid impregnera skorna innan de används så att de håller längre.

Edda Purple
REA
Salt Black
Salt Blue 30
Pika Black
Minny Pink
REA
Holk Green/grey
FÅ KVAR
Salt White
REA
Pika Gold
Salt Pink 70
Beetle Lilac
Salt Red
REA
Inso Black
Gram Pink
REA
Sida 1 av 6

353 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK