Barnskor Online

519 träffar

Året om med Timberland barn

Här är ett sortiment utan begränsningar. Oavsett om du letar efter barnskor inför sommarresan eller vill förbereda dig inför den kalla vintern är Timberland barnskor något du kan lita på. Med ett par Timberland vinterskor står du stadigt, varmt och tryggt i snön hela vintern ut tills det bli vår och du äntligen kan byta till Timberlands många härliga gympaskor. Med dessa flyger man fram längs gatorna och känner sig lika bekväm som rörlig. När man väl nått fram till sommaren är det bara att byta till Timberlands sandaler. När hösten kommer står de härliga kängorna och väntar på dig och sen börjar Timberland-året om igen!

Timberland barnskor har en lång historia

Det går inte att missa att Timberland erbjuder ett enormt sortiment även för barn där den ena skon är bättre än den andra. Med en start redan år 1918 är det inte så konstigt att de har haft tid att utveckla och producera skor för hela året och för alla åldrar och behov. Idag är Timberland mycket större än när de började och detta är för att de ständigt fokuserar på att utvecklas och producera bättre och mer innovativa skor. De har redan sedan starten satt fokus på kvalitativa utomhusskor och de har minsann aldrig tappat detta fokus.

Hitta de klassiska kängorna bland Timberland barnskor

Alla kan peka ut de klassiska och så väl älskade Timberland vinterkängor som många plockar fram ur garderoben år efter år så fort det blir kallt och ruskigt ute. De omåttligt populära kängorna som håller fötterna varma och torra är så bekväma att man inte känner ett behov av andra vinterskor att varva mellan. Dessa kan du självklart också hitta bland Timberland barnskor. På Footway hittar du flera av 6ln Premium i olika färger för att du ska kunna hitta din favoritfärg och lyckas kombinera dina Timberland barnskor med resterande garderob.

Välkommen till oss på Footway

Har du bestämt dig för ett par Timberland barnskor? Perfekt! Vi på Footway har gjort det enkelt för dig att få hem ditt nya par så fort det bara går. Bara välj dina nya Timberland barnskor och överlåt resten till vårt underbara team. Vi erbjuder snabb leverans och dessutom både gratis frakt och retur. Glöm inte att många av Timberland barnskor är gjorda av kvalitativt läder. Vill du, precis som många andra, slita dessa år efter år tipsar vi på Footway om att ta hand om dina skor. Detta kan du enkelt göra med skokräm och impregnering.

Edda Purple
REA
Pika Gold
Pika Black
Guss Pink
REA
Salt Black
Run Purple
Salt Blue 30
Inso Black
Minny Pink
REA
Gram Pink
REA
Sida 1 av 9

519 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK