Sandaler & Tofflor, Barn

1 481 träffar

Svala sandaler och tofflor för barn

Få skor är lika uppskattade som våra sandaler och tofflor för barn, både av föräldrarna och av barnen själva. Det beror på flera saker. Först och främst är så gott som alla tofflor och sandaler för barn som du hittar hos oss enkla att sätta på. De är designade för att barnen ska kunna få på sig skorna helt själva eller för att föräldrarna ska kunna sätta på skorna på barnens fötter på ett smidigt sätt. För det andra så är designen utvecklad för barn som gillar att leka. Många skotillverkare har extra förstärkning på de platser där skorna oftast slits ned extra mycket. På så sätt kan skorna hålla sig hela och användbara under lång tid.

För roliga lekar i gräset och sanden

Det är inte alla skor som passar lika bra att använda utomhus under sommaren som ett par fina sandaler eller tofflor för barn. De modeller du hittar hos oss är utvecklade för att klara av de utmaningar som kommer från barnens äventyr. Du hittar till och med tofflor för barn som vill kunna använda sina skor i vattnet. Ett exempel är de välkända Foppatofflorna från Crocs. Dessa fungerar utmärkt att använda både på torra land och i vattnet. Förutom Crocs så erbjuder vi även sandaler för barn från varumärken som Kavat, Glerups och Pax för att nämna några.

Tofflor som du kan använda inomhus

Hos oss hittar du inte bara skor som du kan använda ute, många av våra tofflor för barn är tillverkade för att kunna användas hemma eller i skolan. Dessa tofflor för barn ser till att fötterna förblir varma och sköna. Vi har tofflor som har speciella sulor med avlastande egenskaper samt tofflor som är gjorda för att vara extra bekväma att använda. Speciellt tofflor från företag som Superfit, Axelda, Camper och svenska varumärket Shepherd är kända för sina bekväma tofflor med mjuka material.

Komfort och funktion är viktigast

När det kommer till sandaler och tofflor för barn så fokuserar företagen lika mycket på funktionalitet som på komfort. Det är lätt att förstå varför. Barnen kommer snabbt att bestämma sig om de tycker om de nya tofflorna. Är de enkla att sätta på sig och känns sköna att gå i så kommer de att användas rejält. Att tofflorna och sandalerna dessutom ser bra ut är en bonus som mest uppskattas av föräldrarna, speciellt när barnen fortfarande är små.

Edda Purple
REA
Adinda White
FÅ KVAR
Sida 1 av 25

1481 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK