Foppatofflor, Barn

164 träffar

Foppatofflor – skorna som tog världen med storm

Många älskar dem och lika många hatar dem. De har hyllats och ratats. De har kallats för det bästa och det värsta inom skomarknaden. Men en sak är säker: vi känner alla till dem. Foppatofflorna är kanske decenniets mest omtalade skofenomen. Och när det gäller skor som är sköna att gå i och kan bäras överallt, är det dessa tofflor som tar priset.

Tofflor dina fötter kommer att förälska sig i

Foppatofflor, eller Crocs som originalvarumärket heter, är designade för dig som vill ha det skönt var du än är. De funkar lika bra när du bara ska vara hemma och softa som de gör när du ska ta en långpromenad i skogen. Ska du befinna dig i en våt miljö? Foppatofflorna fungerar både på torr och våt mark. Ska du till stranden och bada? De är enkla att göra rent från sand och saltvatten, det är lätt att gå i dem även på sandiga ställen, och de är gjorda för att förhindra att du halkar. Luftcirkulationen håller dina fötter svala även när det är varmt, och materialet de är tillverkade utav är skönt att gå i även om du gjort illa foten.

Därför fick Foppatofflan sitt namn

Foppatofflorna fick sitt svenska namn efter hockeyspelaren Peter ""Foppa"" Forsberg. Han gjorde illa foten en gång och skadade sin hälsena. Med detta började ett lång sökande efter ett par skor han skulle kunna gå i utan att få ont. Han upptäckte Crocs, och de blev snabbt hans favoritskor då de lät honom röra sig fritt utan att känna av sin hälsena. Han lanserade då dessa skor i hemlandet Sverige, och eftersom han själv var med på så många av reklambilderna blev skorna inom kort omdöpta till Foppatofflor.

Foppatofflor online på Footway

Hos Footway kan du hitta över 200 olika modeller av foppatofflor för alla i familjen. Det finns färgglada modeller för barnen, samt enfärgade modeller för dig att ha på jobbet eller på stan. karaktärer från film och tv för barnmodellerna är väldigt populära, och på Footway finns det, bland annat:

  • -Frost
  • -Bilar
  • -Hello Kitty
  • -Star Wars
  • -Plane Chocolate

Det enda du behöver göra för att förälska dig i foppatofflorna är att pröva dem. När du en gång märker hur sköna de känns på dina fötter och hur lätt och praktiskt det är att använda dem, kommer du aldrig att vilja byta till andra skor.

Sida 1 av 3

164 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK