Tofflor, Barn

53 träffar

Slip on tofflor för lediga dagar och äventyr

Slip ons (även kända som slip ins) är tofflor utan spännen med stor öppning där du enkelt för i dina fötter. En klassisk toffel på många vis och perfekt för långa söndagsmorgar när kaffet puttrar i kokaren. Här finns också sportigare slipon-tofflor som passar på altanen, stranden eller på båten.## Ursprung från indianerna

Precis som sina kusiner slipon-skorna, härstammar slipons från nordamerikas indianer och deras mockasiner. De förstod tidigt att ett par tofflor ska vara enkla att ta av och på. Idag används slipons av många och är ett perfekt tillskott till toffelsamlingen.

Slip ons för alla tillfällen

På Footway har vi samlat slip ons för alla tänkbara tillfällen. Här finns sportiga slip ons från Scholl, som passar bra när du behöver lite mer fäste – kanske på bryggan, efter bastun eller på båten?

Scholl Jump Navy är en funktionell slip on som är omtyckt därför att den passar bra att stå länge i. Given för dig som står på jobbet. Sulan är ordentligt uppbyggd vid hålfoten för att ge dig ett komplett stöd. Modellen är tillverkad i elastiskt syntetmaterial som följer fotens rörelser och står emot väta.

Här finns också

Shepherd Leon Grey, en populär toffel i fårskinn. En av utav märkets mest omtyckta modeller som ber om en stund framför brasan. Fårskinn är ett dundermaterial att vara barfota i, eftersom materialet klarar fukt så pass bra och samtidigt håller värmen.

Letar du efter varma tofflor ska du kika närmare på kandensiska

Sorel Slide W Incense med yttermaterial i mocka och en insida fylld av härligt gosigt ylle. En dröm att sätta på fötterna efter en lång tur i skidbacken eller den slaskiga promenaden hem efter jobbet.

Slip ons för barn

Slip ons (eller slip ins) är en mycket bra barnsko. Varför? Jo, barn älskar som bekant att springa ut och in genom huset, särskilt när sommarsolen steker utomhus. Att varje gång snöra på skorna blir något de struntar i, till slut. Resultatet känner du säkert till. Med slip ons går det blixtsnabbt att ta av sig skorna och barnens äventyr får komma i första hand.

Barnens fötter blir lätt kalla om vintrarna, och ett kallt golv är inte den bästa kompisen just då. Ett par varma ylletofflor blir räddningen! Kanske ett par med läckert Batman-tryck? Även för barnen passar ull bra eftersom små barns fötter kan svettas lite mer och det tar ullen effektivt hand om.

Slip ons online på Footway

Vi har samlat över 150 par funktionella, mysiga och snygga slip on tofflor för dig att sätta fötterna i. Välj bland märken som Duffy, Shepherd, Scholl, Sorel, Kavat och många andra för att hitta dina nya favoriter. Du får alltid fri frakt, fri retur och 180 dagars öppet köp på Footway – och levererar snabbare än du hinner säga ”mys pys”.

3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Ystad Black
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Fox Beige
3 FÖR 2
Ystad Pink
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Ida
3 FÖR 2
Owl Milk
3 FÖR 2
3 FÖR 2
AA-08-00 Red
3 FÖR 2
3 FÖR 2
AA-06-00
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Bloom Gold
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Go Seashell
3 FÖR 2
Spotty Pink
3 FÖR 2
424280 Black
3 FÖR 2
Sida 1 av 1

53 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK