Höga stövletter, Barn

3 träffar

Välkommen till de höga stövletterna! Vi älskar, precis som du, alla möjliga sorters stövletter och de höga stövletterna är kanske snyggast? Tack vare sina höga skaft påminner de om stövlar, med design hämtad både från klackskor och kängor. Visst låter som det den perfekta mixen?

Det ligger ju något härligt kaxigt över stövletter. De sätter en spetsig kant på stilen och fungerar ju utmärkt som komplement till vanliga klackskor när det är lite kallare – de är ofta lite mer robusta också, vilket gör att det krävs mer för att få dem slitna.

Stövletter i drivor

Här hittar du flera olika modeller, allt från spetsiga, breda, smala stövletter med rejäla klackar, lägre klackar, spetsiga klackar och allt annat härligt som hör klackvärlden till. Det finns naturligtvis stövletter i massvis med material också: syntetmaterial, mocka eller läder. Du hittar mönstrade, enkla, vågade och diskreta stövlar. Med andra ord: allt.

Ett axplock av märken

De flesta skomärken med någon slags självrespekt tillverkar stövletter. Och de mest vassa gör självklart också höga stövletter. Här har vi samlat några märken vars modeller är värda att minnas.

Italienska Diesel grundades 1978 av Renzo Rosso och är såklart mest kända för sina snygga jeans. Men märket tillverkar även många urläckra stövletter och skor. I vanlig ordning präglas designen av ett vågat uttryck – Diesel tar ofta ut svängarna. Däremot aldrig till den graden att det blir smaklöst eller för mycket av det goda. Balansen mellan återhållsam design och kaxig attityd är nära på perfekt.

En av våra mest populära modeller kommer från holländska G-Star RAW, som varit med i svängen sedan slutet av 1980-talet. G-Star hämtar inspiration från militärt mode och några av deras snygga stövletter ses i precis den designen: raka linjer, tjock, svart färg och rejält med auktoritet.

Om du hellre vill ha diskret design på fötterna föreslår vi svenska Vagabond. Likt många andra skandinaviska märken ytrrar sig Vagabond stort – med små medel. Märket är ett av Sveriges största och den effektiva, stilrena designen återfinns i många av deras stövletter.

Detta var bara ett axplock av alla de märkena vi har på Footway – totalt finns ju faktiskt över 300 par höga stövletter, och om ingen av dem faller i smaken har vi hundratals modeller under våra andra siluetter: stövletter och skoletter. Som alltid får har 180 dagars öppet köp, fri frakt och fri retur – bara att beställa och prova!

Vi hoppas du hittar dina nya stövletter här på Footway!

Sida 1 av 1

3 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK