Barn, Skor

410 träffar

Inget är så coolt som Converse barn

Att coolhet och attityd även finns i den yngre generationen är det ingen som ifrågasätter, så självklart ska det också få synas i deras klädval. Converse barnskor kommer lika fyllda med historia och attityd som originalmodellerna och står ofta högst upp på barnens önskelistor. Converse barnskor är hållbara, street-smarta och fungerar med alla tuffa klädkombinationer. Converse barnskor är kanske inte något för den hårdaste vintern, men resten av året är detta ingen sko som gör någon besviken.

Från Amerika till Sverige

Företaget Converse grundades i Amerika redan i början av 1900-talet och syns idag världen över. Även i Sverige är Converse ett stort och populärt märke som bärs av både vuxna och barn. Idag älskar barn i alla stilar att kombinera sin outfit med ett par snygga Converse barnskor – ju slitnare desto bättre. Converse barnskor är för alla de barn som skatear, kör sin egen stil och klär sig efter sin musikgenre, eller helt enkelt bara tycker om att springa runt ute i bekväma skor som formar sig efter fötterna och nästan känns som ett par extra strumpor.

Ta hand om dina Converse barnskor

Att man vill rå om sina skor är oftast en självklarhet då det förlänger deras livslängd och ser fräscha ut. Men när det kommer till Converse kan det nästan vara tvärt om – ju slitnare och skitigare de är desto coolare är det. Ett par riktiga härliga och trendiga Converse barnskor är det paret som är riktigt ingått, slitet och där det märks att dessa skor har varit med om mycket. Matcha dessa med ett par slitna jeans och hela tonårsstilen är komplett!

Unna nästa generation ett par Converse barnskor

De flesta av oss har vuxit upp med ett par kära Converse vid vår sida som varit svåra att slänga även när de i slutet endast hänger samman av några få trådar. Detta är en tradition som vandrar från generation till generation och här på Footway kan dina barn börja sin egen resa. Här har vi samlat ett härligt och varierat utbud av Converse barnskor där dina barn kan välja ut sin personliga favorit. När du väl valt ut det rätta paret kan du njuta av vår snabba leverans och få hem dina Converse barnskor så fort det bara går. Det är aldrig lång väntan när du beställer skor från oss.

Edda Purple
REA
Minny Pink
REA
Gupp Black
FÅ KVAR
Pika Red
Guss Pink
REA
Salt Pink 70
Salt White
REA
Inso Black
Sida 1 av 7

410 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK