Skor

96 träffar

Primigi barnskor

Primigi är ett Italienskt barnskomärke som erbjuder skor för barn i alla åldrar. Skorna är lätta och bekväma och flexibla för att kunna erbjuda en mer anatomiskt korrekt utformning. Bland modellerna hittar man sneakers och vardagsskor av olika slag som följer de senaste trenderna inom barnmode. Med sitt tekniska kunnande är skorna ergonomiskt utformade för att stödja den växande foten på ett korrekt sätt, vilket har gjort Primigi-skorna ett självklart val för många när det är dags att välja de första skorna.

Lära gå med Primigi skor

Märket Primigi grundades är 1976, och blev snabbt kända för deras kvalitativa lära-gå skor. Med en kombination av klassisk italiensk design och ett djupt rotat hantverkskunnande, blev märket snabbt populärt bland småbarnsföräldrar.År 2001 köptes varumärket av IMAC Spa, och växte därmed kraftigt på marknaden. Året 2007 öppnade den första Primigi-butiken som förutom skor erbjöd barnkläder och tillbehör. Primigi-butikernas utbud är unikt för barn i åldrarna 0-14 år, då man kan hitta allt man behöver i en och samma butik. Varorna är noga designade och skapade på ett sätt så att de passar ihop med varandra på ett kreativt och roligt sätt. Om du besöker en Primigi-butik hittar du allt under samma tak, och kan lätt välja ut passande skor till barnen.

Livfullt och äventyrligt med Primigi

Barnen är vår framtid, och därmed vill Primigi kunna vara med på äventyret och växa med ditt barn. Primigis mål är att kunna ge barnen hållbara och livfulla skor som är med dom under alla deras äventyr, och ser till att de små fötterna hålls säkra, torra, och stödjs på ett korrekt sätt. Skorna är bekväma och passar utmärkt till förskolan, skolan eller på fritiden. Skorna finns i olika modeller och färger och går att kombinera med alla dina barns favoritplagg.

Primigi skor online på Footway

Köp ett par Primigi skor till ditt barn hos oss på Footway, och låt Primigi vara med på äventyret genom ditt barns vardag! Välj och vraka bland alla modeller som du hittar online på Footway, och du vet väl att vi alltid har alla skor som syns på sidan i lager? Fri frakt och fri retur ingår, och skulle du ha frågor och funderingar kan du alltid kontakta vår eminenta kundsupport som hjälper dig med allt du funderar över. Välkommen till Footway!

3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Dary Rosa
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Olimpia Nero
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Sida 1 av 2

96 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK