Beige Skor Online

1 490 träffar

Beige skor – stilrent när det är som bäst

Att beige och nudefärgat har slagit stort på modescenen råder det inga tvivel om. Den annorlunda färgen är snygg till både vardags och fest och dessutom enkel att matcha med många andra färger. Här hittar du ett stort sortiment av beige skor i alla tänkbara skomodeller. För alla fashionistor och fashionabla män där ute är ett par beige skor ett måste på skohyllan. Få inspiration från hundratals läckra skor från kända varumärken. Här hittar du bland annat CAT, Shepherd of Sweden, Friis & Company och många fler. Beroende på vilken typ av skor du letar efter erbjuder vi beige skor i allt från klackskor och sandaler till vinterkängor och mycket mer.

Välj bland mängder av trendiga beigea skor

Beige är en färg som verkligen fått ett uppsving i modet under de senaste åren. Kändisar som Kim Kardashian har burit upp många festliga kreationer i just beige. Om du vill följa de rådande trenderna har vi allt du behöver, åtminstone för fötterna. Här kan du klicka hem beige skor för dam och herr men även mönstrade skor som går i en beige färgskala. Hos oss finns något för alla, oavsett smak eller budget. Sortera enkelt sökningen utifrån det lägsta eller högsta priset eller utifrån popularitet.

Så här matchar du skorna

Beige är en mycket neutral färg som du enkelt kan matcha med många andra färger. Att matcha ett par beige skor tillsammans med beigefärgade kläder är oerhört populärt och moderiktigt. För dig som inte riktigt vill klä dig från topp till tå i beige blir det minst lika snyggt att bryta av dina beige skor med svarta tighta jeans, en vit skjorta och någon färgglad accessoar, exempelvis en röd handväska. Att våga experimentera med beige, rosa och rött kan resultera i en riktigt häftig outfit – testa dig fram!

Ta hand om dina skor

Eftersom beige är en ganska ljus färg gäller det att du vårdar dina skor väl så att de inte blir smutsiga. Då vi erbjuder både syntet- tyg- och läderskor varierar naturligtvis skovården, men det är alltid bra att ha en skoborste hemma. Med denna kan du enkelt borsta bort grus och smuts innan det sätter sig ordentligt i skorna. För läderskor är det impregnering som gäller. Om du använder beigea skor i textil är det smart att undvika lerigt och blött väder.

FÅ KVAR
Edmonton Pink
FÅ KVAR
Pika Gold
484-3193 Beige
FÅ KVAR
Sida 1 av 25

1490 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK