Betsey Johnson, Skor

10 träffar

Betsey Johnson skor - Roligt mode för alla tjejer

Färger, mönster och spännande skomodeller är tre ord som skulle kunna beskriva Betsey Johnson. Det välkända skoföretaget erbjuder ett stort och minst sagt varierat utbud av läckra damskor i mängder av utseenden. Stilen är ungdomlig och har en tuff attityd.

Betsey Johnson skor historia och kända modeller

Betsey Johnson grundades så tidigt som på 1960-talet av kvinnan med samma namn. Betsey har sedan starten gått sin egen väg och skapat skor med unik tvist och med vackra detaljer. Skorna känns både rockiga, sexiga och bohemiska. Här kan du välja bland läckra klackskor i skilda modeller och färger.

Betsey Johnson stiltips och skötsel

Skorna kan snabbt bli pricken över i:et i din outfit. Matcha en diskret klädstil tillsammans med ett par Betsey Johnson skor och du förstår vad vi menar. Här kan du välja bland färger som blått, rött och svart och även bland spännande mönster som leopardmönstrat, rutigt eller ormskinnsimitation.

Betsey Johnson skor online på Footway

Dyk ner i vårt breda utbud av Betsey Johnson skor och klicka hem dina favoriter idag! Hos Footway kan du handla smidigt och förmånligt och dessutom från bekvämligheten av ditt eget hem. I vanlig ordning bjuder vi på frakten, returerna och du får alltid 180 dagars öppet köp.

Inlägg om Betsey Johnson
A
Anonym -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

10 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK