Biviel, Skor

3 träffar

Biviel skor - spansk design och italiensk kvalitet

Biviel är skovarumärket för dig som har höga krav på kvalitet, passform och design. För dig som letar efter trendiga men samtidigt originella skomodeller, har hittat rätt. Välj bland mängder av snygga skor i mängder av olika modeller, mönster och färger och klicka hem ditt favoritpar redan idag!

Biviel skor historia och kända modeller

Biviel är ett spanskt skoföretag som riktar in sig på endast kvinnor. Med en spansk och europeisk stil och med de bästa materialen från Italien, är Biviel skor inte bara snygga utan håller även hög kvalitet. Biviel skor finns att köpa i mängder av snygga modeller, exempelvis läckra kilklackar, festliga pumps i glada färger och sköna lågskor som piggar upp din outfit.

Biviel skor stiltips och skötsel

Biviel skor känns otroligt festliga och eleganta. Här kan du välja bland färger som blått, rosa och orange, men även mer stilrena skor i svart. Bland material som skinn, textil och jeanstyg, kan du garanterat hitta ett par Biviel skor som sticker ut från mängden. Matcha med en vacker klänning eller kör på dina favoritjeans – allt passar!

Biviel skor online på Footway

Klicka hem ett par nya Biviel skor hos Footway! Du behöver varken betala för frakt eller returer och med 180 dagars öppet köp har du gott om tid att fundera. Bli inspirerad av ett varierat skoutbud hos oss!

Inlägg om Biviel
A
Anonym -
Visa fler inlägg
Nyheter
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

3 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK