Skor

5 träffar

Pinocchio skor för färgglada barn

Pinocchio är ett skomärke med skor för barn som gillar färg och stil. Märket arbetar med kvalitetsmaterial som gummi och skinn, vilket gör att du ger ditt barn kvalitet när du satsa på Pinocchio skor. Flera av märkets skor är dessutom väl utformade med dragkedja och tryckknapp som stängning så att större barn kan ta på och av skorna själva.

Pinocchio skor modeller och färger

Hos oss på Footway hittar du olika modeller och färger på skor från Pinocchio. Till en av märkets med populära modeller hör Pinocchio sneakers, vilka är både snygga och bekväma för barn att leka i. Samtliga skor från Pinocchio finns i olika färger, där de populära kulörerna rosa och blått är vanliga.

Omtyckta Pinochhio skor håller länge

Pinocchio skor är väldigt omtyckta av barn, både tjejer och killar och med rätt skötsel håller skorna länge! Kom ihåg att impregnera och smörja lädret när du köper Pinocchio skor så kan de, efter att ditt barn växt ur dem, gå i arv till ett syskon eller kompis.

Shoppa Pinocchio skor online

Hos oss på Footway kan du enkelt shoppa Pinocchio skor och sneakers till ditt barn. Vi erbjuder snabba leveranser, fri frakt och retur samt alltid öppet köp i 180 dagar. Hitta dina favoriter idag!

Sida 1 av 1

5 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK