Black Venus Skor Online

9 träffar

Black Venus skor för fashionistan

Här har du klackskor i sitt esse. Black Venus är en mästare på att designa och tillverka damskor i utmanande design och av högsta kvalitet. Med allt från platåskor till kilklackar, stilettklackar och pumps, finns något för alla. Välj bland alla tänkbara färger och modeller och hitta dina favoriter idag!

Black Venus historia och kända modeller

Det italienska skoföretaget Black Venus riktar enbart in sig på damskor i ett sensuellt utförande. Med bra material, detaljer i äkta Swarovski, italiensk hantverksskicklighet och med ett utbud av större damstorlekar, finns skor för alla kvinnor. Företaget grundades i staden Montegranaro, en region känd för skohantverk.

Black Venus skor stiltips och skötsel

För dig som vill klä dig extra tjusigt till vardags kan du med fördel använda ett par vackra Black Venus skor. Dock är de flesta skorna i sortimentet otroligt festliga och gör sig allra bäst med din snyggaste festklänning. Färgmatcha eller bryt av helt och hållet! Ett par färgglada skor från Black Venus blir jättesnyggt ihop med en klänning i en diskret färg.

Black Venus skor online på Footway

Klä dina fötter i italienska damskor av högsta kvalitet och känn dig snygg och vacker. Hos Footway är du alltid välkommen att shoppa och bli inspirerad till nya stilar. Du betalar aldrig mer än dina skor – vi bjuder på frakt, retur och 180 dagars öppet köp.

Inlägg om Black Venus
L
lilian -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

9 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK