Blackstone Skor Online

0 träffar

Blackstone skor - klassiska skor med ny tvist

Satsa på ett par tidlösa klassiker i ny tvist genom att unna dig ett par Blackstone skor. Med en känsla för detaljer, material och kvalitet, erbjuder Blackstone både herr- och damskor i en tidlös men samtidigt trendig design. Bara det bästa är bra nog för dina fötter!

Blackstone skor historia och kända modeller

Blackstone är ett amerikanskt varumärke som grundades 1992 av de två bröderna Dick och Wim de Bruijn. Innan dess var det deras pappa, Johan Adam, som hade hand om företaget. Blackstone kännetecknas av gedigna material, kvalitet och passform. Med en tidlös och klassisk stil i ny och ungdomlig tvist, finns skor för alla livets tillfällen.

Blackstone skor stiltips och skötsel

Blackstone skor är kända för sin otroliga hållbarhet, kvalitet och passform. Med äkta läder, rejäla gummisulor och med en skön fotbädd, håller ett par Blackstone skor hur länge som helst. Ta hand om skorna genom att använda skovårdsprodukter som är lämpliga.

Blackstone skor online på Footway

Om du letar efter ett par skor som är bekväma hela dagen, dag efter dag och som dessutom är lätta att kombinera med diverse outfits, är det Blackstone du letar efter. Klicka hem ett par redan idag! Footway ger dig fria och snabba leveranser. Skulle skorna inte kännas perfekta bjuder vi på returen. Du har 180 dagars öppet köp att känna in skorna.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×