Bloch Skor Online

3 träffar

Bloch skor - söta damskor

Bli inspirerad av ett fylligt sortiment av vackra Bloch skor. Skorna har en magisk passform, är bekväma att bära hela dagen och har dessutom en riktigt snygg design. Välj bland ett stort utbud av sköna ballerinaskor eller satsa på ett par tjusiga klackar. Välj bland mängder av färger och modeller.

Bloch skor historia och kända modeller

Allt började med dans och året var 1932. Grundaren Jacob Bloch älskade dans och musik och när han besökte en balettskola såg han att många av tjejerna hade problem med skorna. Han bestämde sig för att skapa bättre dansskor. Genom åren har företaget utvecklats något enormt men samma kvalitet och funktion finns kvar. Idag kan du köpa vackra ballerinaskor och klackskor i glada färger.

Bloch skor stiltips och skötsel

Med nästan hundra års utveckling och erfarenhet i bagaget, vet Bloch hur man designar funktionella, sköna och snygga skor. Här kan du välja bland skor som passar till både vardags och fest. Matcha ett par färgglada ballerinaskor med en söt sommarklänning eller ett par tighta jeans.

Bloch skor online på Footway

Unna dig ett par sköna skor i en färg som piggar upp. Ballerinaskor fungerar utmärkt att bära till både vardags och fest. När du handlar hos Footway handlar du tryggt och smidigt. Vi bjuder på frakten, returerna och ger dig 180 dagars öppet köp – allt för att du ska trivas.

BG438B
REA
BG590
REA
BG428B
REA
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

3 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK