Blowfish Skor Online

17 träffar

Upptäck dig själv

Från Kalifornien och Malibu kommer Blowfish. Skor att skapa dig själv i. Det amerikanska märket är gjort för dig som är kreativ, tycker om att skapa, att frodas bland färger och stilar. Var unik, var kreativ. Var dig själv, var nyfiken och var lekfull. Blowfish är skorna som sätter färg och fläkt på vilken stil som helst. Allt handlar om identitet. Du skapar dig själv genom dina val, vare sig det är vad du lyssnar på, tittar på, de du umgås med eller vad du har för kläder och skor på dig. Gneom att bygga upp dina stil återuppfinner du både hjulet och dig själv varje morgon.

Inspirationens stad

Det är inte alltid lätt. Men alltid kul. Att välja sina plagg, sin stil, att skapa en person man trivs som – en person man älskar att vara och älskar att klä upp. Skorna är fundament i den stilen, utan skorna finns inget att luta sig emot. Inget plagg är viktigare och på Blowfish har de förstått det till fullo. Märket härstammar från Malibu i Kalfornien och de som någonsin besökt delstatens soliga stränder, och framförallt Los Angeles, vet vilken uppsjö av inspiration det är. Här finns alla stilar: posh, rock, snobb, hipster, hippie, bohemer, business och allt annat. Tatueringar varvas med naken hud, kängor varvas med finskor och alla människor från alla håll och kanter samsas med surf, skateboards och konst. Det är ganska talande för varifrån Blowfish kommer – miljön har präglat skorna till den livfulla, kaxiga attityd de besitter idag. Los Angeles är platsen där man fritt fram kan leka loss, experimentera, influera och influeras.

Fishy på Footway

Det bästa? Du behöver inte åka till Venice Beach eller Malibu (även om du såklart får göra det). På Footway har vi massvis med Blowfish-skor och du kommer förmodligen att hitta vad du letar efter hos oss. Med sin kaxiga design och spretigt färrglada atmosfär livar Blowfish-skorna upp vilken stil som helst. Med det finns också mörkare modeller och mer diskreta skor om du är på jakt efter det. Den mest populära Blowfish-skon hos oss är nämligen en svart, stilren känga som doftar punkrock låg väg. Butalsnygg! Sedan finns förstås ballerina-skor, klackskor, lågskor, finskor och massa annat. Beställ hem några hundra kilo sand till lägenheten, sätt upp UV-lampor överallt, igång med Beach Boys på Spotify och dansa runt i dina nya Blowfish-skor som om det vore 1999. Antingen som botemedel mot våra mörkare årstider eller som uppvärming inför en stundande LA-resa. Oavsett vad så bör du göra det i ett par Blowfish-skor.

Inlägg om Blowfish
A
Anonym -
A
Anonym -
Visa fler inlägg
Dame
FÅ KVAR
Banetta
FÅ KVAR
Natsume
FÅ KVAR
Banetta
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

17 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK