Bobbie Burns Skor Online

4 träffar

Bobbie Burns skor med tydliga punkinfluenser

Här har du ett stort och varierat utbud av trendiga herrskor att gå igenom. Bobbie Burns skor har en stilren och tidlös design som går att kombinera med mängder av outfits och stilar. Med en hint av punk och street kan du välja bland läckra sneakers i mängder av utseenden.

Bobbie Burns skor historia och kända modeller

Bobbie Burns är ett företag som grundades i Göteborg år 2001. Skoföretaget har en tydlig vision om sin skor – de ska vara kvalitativa, enkla att bära till olika kläder och bekväma. Detta är verkligen något de lyckats med. Med material som hållbart gummi, tålig textil och gediget läder, kan du välja och vraka bland snygga och moderiktiga herrskor.

Bobbie Burns skor stiltips och skötsel

Framför dig har du ett varierat sortiment av Bobbie Burns skor. Välj bland läckra och tidlösa herrskor i beige mocka eller satsa på något mer punkinfluerat, vad sägs exempelvis om ett par militärmönstrade finskor? Vårda dina mockaskor med lämpliga skovårdsprodukter så kommer de hålla längre.

Bobbie Burns skor online på Footway

Oavsett om du letar efter ett par stiliga och tidlösa herrskor att bära till finkostymen, eller om du är på jakt efter bekväma och tuffa sneakers, finns allt hos Bobbie Burns. Klicka hem dina nya modefavoriter hos oss på Footway och få hem dina skor inom kort. Med gratis leveranser och returer och 180 dagars öppet köp, kommer dina köp vara smidiga.

Sida 1 av 1

4 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK