Bogs, Skor

6 träffar

Bogs skor för ett aktivt liv

Bogs skor tillåter dig att vara utomhus i alla väder. De håller dina fötter torra och du kan fortsätta vara aktiv utan frysa. De passar lika bra i stan som på landet och i arbete och på fritiden.

Från jordbruket till regnstövlar för stadsbruk

Företaget startade sin produktion i Eugene i Oregon 2002. Från början tillverkades Bogs skor i klassiska modeller för arbete inom jordbruk. 2006 introducerade man sin kollektion av barnskor och 2010 utökade man utbudet av skor designade i färg och form för hela familjen. 2012 lanserades kollektioner även för de allra minsta. Under åren 2013-2015 utöka man sortimentet som nu består av regnstövlar för stadsbruk, läderstövlar och sandaler. Gemensamt för företagets alla skor och stövlar är att de ska vara funktionella för utomhusbruk. Filosofin när det gäller barnskor är att det bästa klassrummet är att utomhus leka, lära och njuta av barndomen.

Bogs skor kombineras med vad du vill

Bogs skor och stövlar är alla tillverkade för ett aktivt liv utomhus. För fiske och jordbruk både som hobby och arbete är Bogs gummistövlar ett mycket bra val. Friluftslivet med familjen blir både säkrare och lättare med torra, varma fötter. En del modeller har handtag i skaftet som gör av- och påtagning smidig vilket är mycket lämpligt för aktiva barn. Du hittar klassiska modeller men även moderna nya designer. Många av modellerna passar även perfekt till storstadsbruk eftersom de lätt kan kombineras till snygga outfits tillsammans med jeans eller tights till exempel. När vädret inte tillåter andra skor kan du lätt använda ett par snygga stövlar från Bogs.

Hög kvalité och säkerhet

Bogs skor är alla tillverkade i material av hög kvalité. Materialet som används är gummi som är naturligt vulkaniserat neopren och mycket hållbart. De är vattentäta och fötterna hålls alltid torra. De har ett stretchigt foder för bästa komfort och som dessutom håller fötterna varma. Beroende på modell är de lämpade för både plus- och minusgrader. En bonusfunktion som finns är att dålig lukt hålls borta med hjälp av biologisk teknik. För din säkerhet har sulan en halkfri yta och dessutom kan du känna dig trygg mot att ormbett och skarpa föremål lyckas göra hål på stövlarna. De är mycket lättskötta då du i stort sett bara behöver hålla dem rena.

Bogs skor online på Footway

Läckra, klassiska, bekväma boots och skor i bästa kvalitet hittar du hos Footway. Med snabb leverans och hela 180 dagars öppet köp handlar du tryggt och smidigt. Vi levererar alltid fraktfritt och eventuell returfrakt står vi också för om du mot förmodan inte är nöjd. Ta en titt i vårt stora sortiment där du finner prisvärda stövlar, skor och sandaler för dig och hela familjen.

Inlägg om Bogs
A
Anna -
Å
Åsa -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

6 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK