Boomerang, en återvändande favorit

Boomerang har alltsedan starten år 1976 skapat riktlinjerna för trendiga skandinaviska kläder och skor. Stilen har kommit att kallas för Scandinavian Preppy och kläderna och skorna utstrålar stil, klass och kvalitet. Skokollektionen från Boomerang innehåller bland annat sandaler, sneakers och bekväma ballerinaskor, allt för att tillföra ett bekvämt, modernt och stilrent uttryck.

Boomerang och skandinavisk entreprenörsanda

Året är 1979 när två unga och drivna entreprenörssjälar sätter kurs mot sitt livs resa. De lämnar sina respektive jobb och startar ett eget varumärke, vilket kommer att bli Boomerang. Peter Wilton och Kenneth Andram skapar därmed ett märke som representerar det som ligger dem båda varmt om hjärtat, ett märke som håller hög kvalitet och utförs med ett gediget hantverkskunnande, som fått inspiration från hav och natur. Med en enkelhet som nästan ter sig självklar, skapar Boomerang plagg och skor som ger brukaren en känsla av aktivt skärgårdsliv.Åren går, och Boomerangs fokus skiftar i takt med företagsexpansionen mer mot hållbarhet och långsiktighet. År 2008 sattes en viktig milstolpe i företagets historia, då deras egen hållbarhetsfilosofi lanserades, och som fick namnet Boomerang Effekten. Detta är kort och gott ett återvinningssystem, där kunder kan ta sina äldre Boomerangplagg och lämna tillbaka dessa i butiken mot en rabatt för nya plagg. Allt för att bidra till en mer hållbar värld, och återanvända så mycket som möjligt och ge plaggen nytt liv i nya former.

Stilrent mode med Boomerang skor

Boomerang skor är valet för den stilsäkra och modemedvetna individen. Med en enkel, stilren design som återspeglar den skandinaviska naturen har Boomerang fått fram en skokollektion för alla oss som gillar bekvämlighet utan att ge avkall på stil. Boomerang skor passar såväl för en dag ute i skärgården, som en lunch ute på stan. Gör din stil mer personlig genom att tillföra en gnutta klassisk, skandinavisk, tidlös design.

Boomerang online på Footway

Boomerang skor hittar du självklart bland alla tusentals favoriter här hos oss på Footway. Gör dig redo för en dag bland vänner, eller en familjepromenad i skogen genom att klicka hem dina egna skofavoriter idag. Snabba leveranser och fri frakt, för alla, alla gånger. Vi finns självklart här för dig om du skulle ha frågor kring din leverans, beställning eller något annat. Våra professionella och trevliga medarbetare hjälper dig med alla frågor! Välkommen att handla dina Boomerang skor hos oss på Footway!

Boomerang skor online

|

Sida 1 av 1

Få kvar
Saxaren
Köp
Få kvar
Iggy
Köp
Få kvar
Bokön
Köp
Få kvar
Bokön
Köp
Få kvar
Blair
Köp
×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

Välj storlek för att visa skor som passar dig!

För att hålla reda på vilka skor du har i varukorgen, vilken storlek du valt mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×