Boss - Hugo Boss Skor Online

54 träffar

Boss - Hugo Boss - en riktig klassiker

Hugo Boss är synonymt med hög stilfaktor, klassiska välskräddade plagg och högkvalitativa skor och läderprodukter. Med tillskotten Boss Orange och Boss Green, säkerställer märket att de täcker marknaden på ett sätt så att alla hittar något som tilltalar just dem. Med ett par skor från Hugo Boss kommer du alltid att känna dig rätt, oavsett var du befinner dig.

Boss - tysk kvalitet

Hugo Boss, eller bara Boss som märket oftast kallas, är ett tyskt märke som tillverkar premiumkläder och skor mm. Företaget grundades redan året 1924 av Hugo Boss, och huvudkontoret finns än idag i Metzingen, Tyskland där allt en gång började. Under andra världskriget tillverkades kläder på fabriken, men även uniformer för de tyska soldaterna. De första kostymerna som företaget mest är kända för skapades på 1950-talet, då företaget redan hade 128 anställda.

Idag är företaget ett premiummärke vars kläder, skor och accessoarer kan hittas i high street butiker över hela världen, med kollektioner för män, kvinnor samt barn. Hugo Boss finns i 110 länder och ingår i CWF-koncernen tillsammans med välkända märken som Marc Jacobs och Burberry.

Högklassisk mode med Boss skor

Märket Hugo Boss har en hel del under sitt märkesbälte, och innefattar bland andra kollektionerna Boss, Boss Orange, och Boss Green. Samtliga kollektioner hittar ni hos oss på Footway. Märkena erbjuder klassiska och stilrena skor som förhöjer din modegrad markant. Hugo Boss garanterar att du är välklädd i deras skor, samt att bekvämligheten kommer att vara lika hög som modegraden. Boss tillverkade inte skor förrän 2004, och sedan dess har expansionen varit lavinartad. Med högkvalitativa läderskor och produkter har märket lyckats fylla tomrummet som fanns på marknaden på ett stilrent sätt.Boss Orange tillkom 1999. Märket innefattar mer avslappnade skor som kan användas till vardags. Boss Orange ger en yngre och mer avslappnad stil som passar dig som vill vara så stilsäker som möjligt, även under fritiden.Boss Golf har genomgått ett namnbyte och heter numera Boss Green. Med funktionella material och ett modetänk som är synonymt med Boss skapas vardagsskor med en sportig twist. Resultatet är en nutida kollektion med starka färger och genomslagskraftig, personlig stil.

Boss online på Footway

Hos oss på Footway hittar du flera hundratals olika skomodeller från Hugo Boss. Skor till vardag eller mer högtidliga tillfällen finner du i vårt breda sortiment. När du handlar dina Hugo Boss skor online är du garanterad en snabb leverans så att du kan ta dig ut i dina nya Hugo Boss skor så snabbt som möjligt! Givetvis med fri frakt och fria returer.

Inlägg om Boss - Hugo Boss
M
Muner -
D
Diar -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

54 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK