Brako, Skor

1 träffar

BRAKO- en framgångssaga

BRAKO är ett märke som startades av Calzados Évori. Det är ett ungt och dynamiskt märke som har tre värderingar som sina hörnstenar:– Design av mode till en hel stil.– Kvalitet som tillkommer av noga val av material och detaljsinne för att skapa en bekväm sko.– BRAKO design och bekvämlighet kombineras i lika mått för att förverkliga en drömlik sko.BRAKO har med dessa tre element blivit en internationell aktör och finns idag i länder som Frankrike, Belgien, Tyskland, Danmark, Italien, Sverige, Finland, USA m.fl.

Individuell stil med BRAKO skor

BRAKO är så mycket mer än ett skomärke. Det är en feminin, urban och modern kollektion som andas frihet, självständighet och framförallt bekvämlighet. BRAKO skor ger en personlig och kvalitativ sko till dig som vill ha en högst personlig stil. För alla er som håller huvudet högt och står för sin stil, och som inte nöjer sig med det som alla andra har, för alla er, som vill hitta egna, individuella sätt att visa världen vem du är, men samtidigt vara trendig, kanske till och med den som sätter trenderna, ja då är dessa skor självklara favoriter.

BRAKO skor -unikt och miljövänligt

Med sina kollektioner vill BRAKO att varje kvinna ska förverkliga sig själv, att låta sin unika personlighet lysa och att alla ska våga uttrycka sig på ett sätt som de vill. BRAKO är ett direkt resultat av resor, av undersökande, av lyssnande och lärande och direkt kontakt med deras kunder. Med intentionen att skapa ett unikt skomärke, har BRAKO skapat en skokollektion som kan följa dess bärare på hisnande resor genom livet.

Med miljövänliga val bidrar märket dessutom till att bevara denna palts, som vi alla lever på som vi kallar jorden. De arbetar kontinuerligt för hållbarhet och använder material och tekniker som följer denna filosofi. Från och med år 2009 har BRAKO återvunnit 36 ton papper och papp, vilket motsvarar 600 träd, och därmed sparat mer än 10 miljoner liter vatten. Alla förpackningar skapas av återvunna material.

BRAKO skor online på Footway

Bejaka din individualism och klicka hem ett par BRAKO skor från vår kollektion här på Footway! Med snabba leveranser kan du visa världen din egen stil, och skulle du ångra dig så har du 180 dagars öppet köp! Med tusentals skor att välja bland hittar du säkert dina egna favoriter, alltid med fri frakt och fria returer.

Inlägg om Brako
A
Anonym -
Visa fler inlägg
Nyheter
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK