Brunngård, Skor

5 träffar

Brunngård skor - smarta skotillbehör

Ta hand om dina snygga skor genom att använda smarta skotillbehör från Brunngård. Ett par läderskor kan hålla hur länge som helst om du använder rätt skovårdsprodukter och skyddar de mot vatten. Här kan du köpa praktiska och snygga galoscher från Brunngård som garanterat kommer öka livslängden på dina skor.

Brunngård skor historia och kända modeller

År 1983 grundades det svenska varumärket Brunngård. Sedan dess har företaget utvecklat praktiska och användbara skotillbehör och accessoarer. Brunngård skor tas fram på ett så miljöneutralt vis som möjligt. Med galoscher i snygga färger och i tåligt gummi, får du både ett bra grepp på vägen samtidigt som dina skor skyddas.

Brunngård skor stiltips och skötsel

Alla borde ha ett par Brunngård skor i gummi. Dessa får du enkelt plats med i väskan eller i en separat påse. När regnet börjar ösa är det bara att ta på dig dina snygga galoscher och skydda dina skor. Välj bland pigga färger som gult, blått och rosa eller kör på något mer diskret som svart.

Brunngård skor online på Footway

Vi på Footway vill erbjuda skor och tillbehör för alla våra olika kunder. Med tåliga Brunngård skor kan du öka livslängden på dina skor. Klicka hem ett par redan idag! Vi bjuder på frakt, returer och ger dig alltid 180 dagars öppet köp. Välkommen till roligare shopping!

Inlägg om Brunngård
M
Mavi -
J
Jenny -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

5 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK