Buffalo, Skor

28 träffar

Buffalo skor

Buffalo är ett tyskt märke som är känt för sina skor som bland annat var super-populära under 90-talet. Man har under en lång tid släppt två hela kollektioner årligen, med allt från pumps till boots. Det som märket är mest känt för är sina omtalade platå-sneakers som man lanserade på 90-talet. Skorna blev en succé och de flesta minns nog skon med en viss hatkärlek.

Buffalo skor -från cowboy till pop-drottning

Märket Buffalo grundades 1979 och tillverkade från början cowboyboots. Huvudkontoret finns idag i Hochheim am main i Tyskland. Man expanderade sitt sortiment från cowboybootsen allt eftersom, och tog sig in på marknaden i länder som Storbritannien, Frankrike, USA, Holland och Australien. Buffalo erbjuder över otroliga 800 olika stilar med ett utbud av mönster och material som sätter trenderna i skomodet. Oavsett om du letar efter klackar eller kängor, eller ett par pälsbeklädda stövlar, hittar du det i Buffalos sortiment. Buffalo har alltid varit i framkant med att sätta trender, och under 90-talet blev de kända över världen med hjälp av att medlemmarna i pop-gruppen Spice Girls använde deras platå-sneakers. Förutom skor tillverkar företaget kläder och väskor.

Ställ dig i rampljuset med Buffalo

Med Buffalo skor så kommer allas uppmärksamhet att riktas mot dig. Med sin extravaganta stil garanterar Buffalo att tillfredsställa även den mest exhibitionistiska skoälskares krav på stil. Piffa upp din klädsel med ett par unika Buffalo skor, och en helt ny värld av kombinationer kommer att öppna sig. Du kommer inte att nöja dig med ett par, utan du kommer att förälska dig i denna bekväma, högkvalitativa och framförallt super-trendiga sko.Varför inte ett par glittriga pumps med jeans och en enkel t-shirt, eller ett par låga sneakers till kostymbyxorna och kavajen? Möjligheterna är oändliga, och dina plagg kommer att få ett nytt lyft med hjälp av dessa fantastiska skor!

Buffalo skor online på Footway

Vad väntar du på? Börja mixa och matcha olika stilar och outfits med Buffalo skor redan idag! Piffa upp garderoben och låt vännerna häpna över dina träffsäkra skoval, allt från oss på Footway. Om du har frågor kring din beställning, så finns våra fantastiska medarbetare på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor och funderingar. Vi har fri frakt, och fri retur, så att du ska kunna klicka hem dina skor snabbt, smidigt och utan tråkiga tilläggsavgifter.

Inlägg om Buffalo
J
Jessica -
V
Viktoria Lindgren -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

28 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK