Ca'shott Skor Online

2 träffar

Ca'Shott skor ger dig valuta för pengarna

Ca'Shott är ett danskt varumärke för dig som letar efter kvalitetsskor i tidlös och snygg design av högsta kvalitet. Stilen är rå, tuff men med mjuka och feminina inslag. Välj bland många olika skomodeller med eller utan klack och hitta dina nya skofavoriter idag.

Ca'Shott skor historia och kända modeller

Ca'Shott är ett framgångsrikt skoföretag som grundades i Köpenhamn. Idag består företaget av ett starkt och modemedvetet team. Ca'Shott skor designas i Danmark med den klassiskt tidlösa och rena skandinaviska designen. Materialen är bland annat äkta kvalitetsskinn från Italien och själva produktionen sker i Portugal – skomakarnas land.

Ca'Shott skor stiltips och skötsel

Vad som verkligen kännetecknar Ca'Shott är deras förmåga att kombinera skor av hög kvalitet, i snygg design och med en bekväm passform. Här kan du köpa både klackskor, ballerinaskor och coola sneakers – alla i samma bekväma passform. Skinnskor mår bra av en rengöring och insmörjning då och då. Använd lämpliga skovårdsprodukter för detta.

Ca'Shott skor online på Footway

Vad roligt att du har hittat hit! Hos oss på Footway är du alltid välkommen att bli inspirerad av snygga skor. Här kan du hitta trendiga Ca'Shott skor i tuff, modemedveten och bekväm design. För att underlätta din shopping erbjuder vi alltid 180 dagars öppet köp. Fria leveranser och returer är såklart alltid underförstått hos oss.

Inlägg om Ca'Shott
A
Anonym -
Visa fler inlägg
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

2 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK