Camel Active Skor Online

0 träffar

Camel active är en tålig följeslagare

Camel Active är ett märke som passar en äventyrlig själ. Inspirationen till kollektionen har man hämtat från naturen och håller därmed en dov och dämpad färgskala. Skorna tillverkas av läder, men även canvas-material som ger skorna ett mer sportigt uttryck. Skorna passar för den som gillar att vistas ute i naturen, och är tåliga nog att även användas i hårdare terräng. Med sin funktionella stil och ergonomiska passform, passar Camel Active för dig som gillar ett fartfyllt och aktivt liv.

Camel Active skor För äventyraren i dig

Camel active hämtar inspiration från resor och äventyr från både när och fjärran. Camel active skor passar att användas både till vardag och festligare tillfällen då de är stilsäkra, men samtidigt bekväma. Skorna började tillverkas på 70-talet då märket startades, och tanken var att skapa ett märke för den äventyrslystne mannen. Idag finns märket representerat i över 50 läder och finns till både män och kvinnor. Skorna håller hög kvalitet och är mycket hållbara. En perfekt investering för dig som trivs med att vandra i naturen, likasom för dig som vill ha en bekväm sko under en stadsvandring. Oavsett om du ska till öknen, till djungeln eller vandra på kullerstensbelagda antika gator, så håller du stilen på ett bekvämt sätt med camel active skor.

Naturliga toner med Camel Active

Det står klart att Orienten och äventyr från resor har inspirerat designern när kollektionerna skapades. Sandbruna toner blandas med andra naturtoner och ger en stilren och dämpad kollektion utan utsvävande inslag. På Footway försöker vi att alla ska hitta just sina favoriter, och utbudet är därmed anpassat för alla smaker. Från mer formella skor som passar till festligare tillfällen, till mer vardagliga skor eller skor som passar till friluftsliv finns att tillgå i det breda sortimentet. Med sina subtila färgval, passar Camel active skor till de flesta klädval, oavsett vilken stil du föredrar. Utan att kompromissa stilsäkerheten, hittar du stilfulla och trendiga skor som passar just dig.

Camel active skor online på Footway

Hos oss på Footway hittar du det du söker. Oavsett om du ska ge dig ut i skogen och vandra, eller ska på middag med vännerna i stan, så hittar du skor för alla tillfällen här. Med fri frakt och fria returer klickar du hem dina skor på nolltid, och med våra snabba leveranser kan du vara säker på att få hem dina skor på ett kick! Kolla in utbudet hos oss på Footway med detsamma!

Inlägg om Camel Active
L
Lennart -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK