Carin Wester, Skor

1 träffar

Carin Wester - moderna klassiker

Varför ändra ett vinnande koncept? Carin Wester är en välkänd skandinavisk designer som utgår från ett klassiskt mode med en egen tvist. Detta är en minst sagt lyckad kombination. Här hittar du snygga och moderiktiga skor av högsta kvalitet och i en design som känns både ren, tidlös och trendig.

Carin Wester historia och kända modeller

År 2003 grundade Carin Wester sitt eget modeföretag efter en examen i design. Den första kollektionen hon släppte gjorde stor succé och sedan dess har Carin Wester nått framgångar efter framgångar. Stilen är elegant och stilren men med en tvist av lekfulla färger och detaljer.

Carin Wester skor stiltips och skötsel

Något av det bästa med Carin Wester skor är den stilrena och skandinaviska designen. Denna tidlösa stil gör det enkelt att använda skorna till många olika outfits och plagg. Här hittar du vackra klackskor och boots som fungerar över hela året – till finklänningen eller dina slitna jeans.

Carin Wester skor online på Footway

Vi på Footway är riktigt glada över att få presentera ett stort utbud av Carin Wester skor. Här kan du utan tvekan bli kär i flera skor från den skandinaviska designern. När du hittat ett par du gillar skickar vi hem skorna till dig snabbare än snabbast. Du betalar aldrig för frakten eller eventuella returer. Du har 180 dagars öppet köp på dig att prova skorna.

Ritva
3 FÖR 2
Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK