Catarina Martins, Skor

2 träffar

Skor i modern vintageanda

Om du har ett brinnande intresse för mode och trender och samtidigt gillar en mer unik stil, är Catarina Martins skor rätt val. I sortimentet hittar du fantastiska skor för trendmedvetna kvinnor med höga krav på kvalitet. Skorna känns retroinspirerade men med en modern och tuff edge. Passform och design är på topp!

Catarina Martins skor historia och kända modeller

Catarina Martins är ett välkänt och omtyckt varumärke från Portugal. Skorna är omtyckta av en bred publik som strävar efter ett hållbart, kvalitativt och snyggt mode. Catarina Martins har funnits på marknaden sedan 2003 och har sedan dess kommit med många lyckade kollektioner. Skorna har en vacker vintagekänsla men med en frisk fläkt och en tuff edge.

Catarina Martins skor stiltips och skötsel

Portugal är kända för sitt läderhantverk och sin skotillverkning. Detta är något som märks tydligt i Catarina Martins skor. I sortimentet kan du köpa fantastiska och unika höst- och vinterboots av äkta kvalitetsskinn från Portugal. Den personliga designen passar till både ett par utsvängda jeans, en kort sommarklänning eller en pennkjol.

Catarina Martins skor online på Footway

Vi på Footway är riktigt glada över att få presentera ett varierat och unikt sortiment av Catarina Martins skor. Här kan du garanterat få inspiration till snygga outfits. Klicka hem dina favoriter och få dina skor hemskickade utan att betala frakten. Vi bjuder även på fria returer och ger dig 180 dagars öppet köp.

Fyndhyllan
Sida 1 av 1

2 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK