Celavi Skor Online

0 träffar

CelaVi skor som inspirerar

Tänk att få vara ett barn igen, att springa omkring utomhus och plaska i vattenpölar – underbart! Låt barnen njuta av lek och bus utan kompromisser genom att överraska med ett par bekväma CelaVi skor. Här hittar du stövlar i olika modell och med glada färger och mönster. Perfekt för blöta och regniga dagar.

CelaVi skor historia och kända modeller

Det danska varumärket CelaVi utvecklades med barnen i fokus. Det ska vara roligt att leka och att vara barn, oavsett väder. Just därför har CelaVi skapat kvalitetsskor från första början. Här kan du hitta bekväma stövlar som är helt vattentäta och har bra passform. De glada färgerna och kreativa mönstren bidrar till leken och kan vara inspirerande för de små.

CelaVi skor stiltips och skötsel

CelaVi skor tillverkas av naturgummi som håller hög kvalitet. Med en skön passform och handgjorda från grunden, är CelaVi ett utmärkt val för blöta dagar. Tack vare det isolerande gummit kan barnens fötter vara varma och torra hela dagen. För extra värme kan barnen ha på sig sköna raggsockar.

CelaVi skor online på Footway

Hos oss på Footway kan du hitta skor för hela familjen. Vi har ett stort utbud av skor för barnen och CelaVi är en stor favorit. Oroa dig inte för frakten, den bjuder vi på. Likaså returerna är fria och du får 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×