Chipie, Skor

42 träffar

Chipie- skor man blir glad av

Ett par riktigt sköna skor blir man glad av. Det har Chipie förstått och har designat sköna och trendiga skor sedan man började sälja skor året 1989. Med fokus på vardagsskor som är sköna att bära samtidigt som de kompletterar dina kläder på ett smickrande sätt, är Chipie skor ett måste i skogarderoben. Skorna är lättsamma och ungdomliga i sitt utförande och tillverkas främst för kvinnor och barn. Med sina glada färger och bekväma materialval tilltalar skorna en bred publik och är en ypperlig fritidssko!

Fransk kreativitet med Chipie skor

Chipie startades i december året 1967 i Carcassonne i södra Frankrike. Den då blott 17 åriga Jean-Michel Signoles startade märket efter att ha tidigare jobbat med vintagekläder som man importerade från USA. Chipiefabriken slog upp portarna den 16 december och fokuserade främst på denim kläder under de första åren. Chipie skapade denimplagg som blev väldigt populära och välkända under 70-talet, och de hade deras unika märke, som var skapat för att ge plaggen ett unikt uttryck. Skor började man inte designa och sälja förrän 1989, alltså dryga 20 år senare! Skorna blev dock snabbt en succé och idag kan man hitta Chipie skor hos återförsäljare runt om i världen.

Chipie skor ger glada barn

För barn erbjuder Chipie roliga och färgglada modeller som låter barn vara barn, utan krusiduller eller konstigheter. Skor som man blir glad av helt enkelt! Skorna känns igen på sin fantastiska design som verkligen riktar in sig till barn, i form av roliga djurdetaljer, fantasifulla mönstrade foder och unika materialval. Skorna finns som sneakers och boots.Chipie Skor för kvinnor håller sig mest till sneakers, där man både hittar klassiska tygskor för en bekväm vardagslook, samt sneakers i skinn i alla möjliga färger och sköna foder. I ett par Chipie skor kan man inte annat än le, hela dagen lång! Kombinera gärna skorna med ett par shorts på sommaren eller varför inte en kort kjol och en t-shirt? En trendig sko som passar med de flesta plagg!

Chipie online på Footway

På Footway hittar du Chipie skor i modeller för dam och barn. Med spännande färger och en lekfull design kommer Chipie skorna högt upp på listan över favoritskor! Klicka hem dina egna favoriter redan idag! Skulle du behöva hjälp med din beställning eller leverans, kan du alltid kontakta vår trevliga och proffsiga kundsupport, som guidar dig vidare! Och du kommer väl ihåg att det är fri frakt och fria returer? Så det är bara att börja handla!

Inlägg om Chipie
C
Christina Olsson -
C
Christina Olsson -
Visa fler inlägg
Joseph Blanc
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Joseph Noir
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Joseph Algue
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Josepe Azur
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Joseph Rouge
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Josepe Aqua
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Joseph Azur
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Josepe Navy
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Sida 1 av 1

42 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK