Cobra Golf Skor Online

0 träffar

Cobra Golf skor för alla golfare

Golf är en underbar sport som utövas över hela världen. För att du ska ha så bra förutsättningar i sporten som möjligt, är valet av skor viktigt. Här hittar du ett stort utbud av Cobra Golf skor till bra priser. Med material som vattentät textil och bekväma EVA-sulor kommer du garanterat att hitta ett par som du gillar.

Cobra Golf skor historia och kända modeller

Cobra Golf är ett internationellt välkänt varumärke som grundades 1973 av golfaren Thomas Crow. Till en början riktade varumärket in sig på golfklubbor och tillbehör men ganska snart släpptes den första skokollektionen – och den gjorde succé. Idag kan du köpa populära skomodeller som HC Lux Le och Sunny 2 WNS.

Cobra Golf skor stiltips och skötsel

Golfbanan lockar oavsett väder men för att dina skor ska hålla sig i ett så bra skick som möjligt är det bra om du låter de torka ordentligt efter användning. Ta gärna ur sulan efter en golfrunda och låt skorna lufta. Med vattentätt skinn och syntetmaterial, klarar Cobra Golf skor av det mesta.

Cobra Golf skor online på Footway

I vårt sortiment av Cobra Golf skor kan du garanterat hitta ett par skor som gör golfen roligare och bekvämare. Hos oss på Footway vill vi att du ska ha kul när du shoppar skor. Vi ger dig därför alltid fri frakt, fria returer och 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK