Columbia, Skor

6 träffar

Skor för ditt friluftsäventyr

Älskar du friluftsliv? Då får du inte missa märket Columbia skor. Ett märke som präglas av kvalitet och pionjäranda. Välj mellan allt från treekingsandaler till rejäla kängor.

Märke med lång tradition

Friluftsmärket Columbia grundades redan 1938 i USA. Faktum är att märket grundades vid floden med samma namn så märkets stora kärlek till naturen går inte att ta miste på. Ända sedan starten har man arbetat med en rad unika material för att kunna ge friluftsälskaren en så bra sko som möjligt. Tack vare ständiga innovationer har Columbia hållit sig i absoluta framkant då det gäller tillverkning av skor som tål tuffa förhållanden. I början av 1990-talet var man bland annat tidigt ute med den revolutionerade Omni-Tech-tekniken. Än idag drivs företaget av familjen Boyle och kärleken till natur och friluftsliv är densamma. Ge dig ut på ditt friluftsäventyr med ett par skor från Columbia!

Columbia skor tar dig nära naturen

När du väljer ett par skor från märket Columbia kan du vara säker på att få et par skor som tål både regn och kyla. En vandringskänga med högt skaft ger foten ett ordentligt ergonomiskt stöd. Vill du ha en en lättare promenadsko ska du ta en titt på skorna med lägre skaft. Genom flexibla material som som andas ser skorna till att fötterna alltid håller sig svala. Klicka runt på Footway och hitta skorna som passar för dig från Columbia. Kollektionen rymmer modeller som passar dig som vandrar ofta likväl dig som är nybörjare. För de yngsta upptäckarna erbjuds Columbia barnskor. Columbia skor storleksguide hjälper dig att välja rätt modell.

Treekingsandaler håller fötterna svala

På Footway hittar sportälskaren alltid ett brett urval av skor från Columbia skor för alla sammanhang .Ett par treekingskor är även ett populärt val i mer vardagliga sammanhang då du vill ha en sko som ger dig ett rejält stöd. Letar du efter en sko för de varmare måndanerna? Då ska du kika på i Columbias välfyllda kollektion av sandaler. En sandal med justerbara band och stötdämpande sula passar för både längre och kortare promenader. Sandalerna finns i en rad olika färger. Missa inte heller Columbias breda utbud av snygga sneakers i mjukt tyg i färger som grått, gult och turkost. Ta del av det spännande modet från Columbia och gör dig redo att bege dig ut i naturen.

Columbia skor online på Footway

Söker du friluftsskor till bra pris Columbia skor finns i ett brett urval på Footway. Columbia är ett skomärke som inspirerar, hitta dina egna favoriter. I butiken finns ett välsorterat urval med skor i en rad utföranden, modeller och kulörer. Leveranserna är snabba och dessutom ingår fri frakt . Vid din skobeställning på Footway ingår dessutom alltid 180 dagars öppet köp.

Inlägg om Columbia
E
Ella -
M
Monika -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

6 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK