Skor

142 träffar

Leaf – skor för alla säsonger

Barn leker, klättrar i träd, busar i snön och hittar på roliga äventyr hela året. För att barnen ska ha kul oavsett väder, oavsett säsong, krävs ett par tåliga skor som klarar av väder och vind. Men ett par skor måste vara mer än tåliga. De ska vara snygga också! Leaf är ett svenskt varumärke som satsat helhjärtat på att ta fram sköna, snygga och praktiska skor för alla barn och ungdomar. Här kan du garanterat hitta ett par skor som passar just dina barn. Här hittar du skor för aktiva barn som älskar att ha roligt oavsett om regnet vräker ner, solen värmer gräsmattan eller snön ligger vit på taket.

Svenskt varumärke med över 50 år i bagaget

Redan för över 50 år sedan grundades skomärket Leaf, ett svensk företag med stora ambitioner. Genom att alltid ha satsat på kvalitet, funktion och design, har Leaf vuxit enormt mycket genom åren. Leaf är ett varumärke du kan lita på när du vill ha skor som klarar av att användas. För om vi ska vara ärliga – vem är en bättre testpatrull av skor än barnen själva? Leaf tillverkar sina skor helt själva, något som ger dem större möjlighet att kontrollera att allt ser rätt ut. Som kund har du möjlighet att köpa kvalitativa, snygga och sköna skor för hela familjen, för hela året.

Så stajlar du skorna

Framför dig väntar ett stort sortiment av riktigt sköna skor från Leaf. De flesta barnen gillar att använda kläder som speglar dem själva, kanske med kreativ eller lekfull design. Leaf skor kan utan problem användas till vanliga jeans och en skön tröja på skoldagarna, men de fungerar även bra tillsammans med shorts eller kjol en varm sommardag. Eftersom Leaf skor är tänkta att kunna användas i väder och vind tillverkas skorna av bra och hållbara material. Du kan bland annat hitta skor i vattentät syntet, men även mockaskor med ventilerande egenskaper. Du sköter om skorna genom att torka rent dem med en fuktig trasa, borsta rent med skoborste och impregnera skorna så tål de smuts och väta bättre.

Leaf hos Footway

Hos oss på Footway handlar du alltid kvalitativa och prisvärda skor på ett bekvämt sätt. Utan att ens behöva lämna bekvämligheten från hemmet, kan du klicka hem ett par sköna och snygga Leaf skor till barnen. Genom att handla online får du en bättre översikt, både när det kommer till skomodeller men också till priserna. Leaf skor är populära hos barn och ungdomar eftersom de både har snygg design och samtidigt är funktionella.

Esbo Navy
Kaby Pink
Runn Navy
Viskan Navy
Esbo Pink
REA
Hamar Pink
FÅ KVAR
Askim Pink
Kaby Navy
Hamar Navy
FÅ KVAR
Sida 1 av 3

142 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK