Skor

254 träffar

Converse All Star - skor som verkligen förtjänar ordet legend

Hela Sveriges älsklingsskor, Converse All Star, behöver knappast någon närmre presentation, men eftersom vi älskar skor på Footway så gör vi det ändå. Dessa legendariska skor som från början var avsedda som basketskor kommer i dag i en uppsjö av olika modeller, designer, material och färger. Originalet är dock en canvassko med snörning, hög läst och gummisula. Oavsett om du letar efter originalet eller vill utöka din garderob med ett par Converse All Star ballerinas, låga Ox-converse, vinterkängor, barnskor eller någon annan modell så har vi ett stort utbud för dig att välja på!

Converse All Star har en historia som heter duga

1917 började Converse tillverka sina All Stars, och fram till 1979 dominerade de basketscenen helt och hållet. Vid den tiden tog de nu ikoniska skorna steget till allmänheten, och under årens lopp har otaliga stjärnor inom speciellt musikvärlden burit All Stars från Converse, till exempel Elvis, Nirvana, Avril Lavigne, The Ramones, Bruno Mars, Ed Sheeran och Miley Cyrus. Inte illa för en tygsko med snörning!

Ta hand om dina Converse All Star så är de fina länge!

Eftersom Converse All Star kommer i en mängd olika material och färger råder vi dig att kolla upp vad just dina skor är gjorda av, samt att läsa eventuella skötselråd. Om du vill hålla dina ljusa tygskor fina kan vi ge ett tips, speciellt om du köpt nya mörka jeans nyligen- tejpa insidan av jeansen där de möter skorna för att undvika missfärgning. Smidigt och smart! För Converse All Stars i tyg kan du även använda vit tandkräm för att ta bort envisa fläckar, funkar finfint! För läderskor från Converse All Star rekommenderar vi att du impregnerar skorna innan användning, så att de motstår fukt och smuts bättre.

Converse All Stars finns idag i en uppsjö av modeller

Den klassiska Converse All Star-skon består av en ljusbrun gummisula samt en överdel i mjukt canvastyg med hög läst och snörning. Självklart är det klassiska Conversemärket där. Sedan första Converse-skorna kom år 1917 har dock märket utvecklats, och idag hittar du snygga Converse-skor i alla färger, mönster, modeller och material. Det som de har gemensamt är att de alla är klassiska skor som alltid fungerar att kombinera till resten av din outfit. Kika runt på sidan för att hitta den Converse All Star som passar dig bäst! Eller varför inte satsa på en helårskollektion, med både ballerinas, ”vanliga” tygskor och fodrade läderskor?

Relaterat till "converse all star"
Sida 1 av 5

254 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK