Nike Mercurial - en sko för fotbollsälskare

Ett par fotbollsskor kan påverka resultatet på planen mer än vad du tror. De är som bäst när de blir en del av dig och ett trumfkort för att bli explosiv och snabb. Idag finns det många modeller som är anpassade efter olika typer av spelare, underlag och fötternas form. När Nike Mercurial dök upp 1998 revolutionerade de marknaden, och satte ribban för andra fotbollsskor för all framtid. Det här var en sko för spelare som ville spränga det andra lagets försvar med snabbhet och explosivitet, och som ville ta sitt spelsätt till nya höjder!

Man kan inte prata om Nike Mercurial utan att prata om Ronaldo

Även för den helt oinvigda är namnet Christiano Ronaldo i princip lika med fotboll. Det var hans spelsätt som inspirerade Nike till att 1998 lansera Mercurial, och han har fortsatt som affischnamn sedan dess. Fokus hos Nike Mercurial har alltid varit snabbhet, och det ser du både i grepp, vikt och material. Den första Nike Mercurial Vapor som kom 1998 har utvecklats åtskilliga gånger sedan dess, och för att nämna ett exempel så var Nike först med att introducera kolfiber i skorna 2006, något som idag är standard.

Rengör och sköt dina Nike Mercurial på rätt sätt

Ett par fotbollsskor ska helst rengöras efter varje träning så håller de längre. Använd en trasa eller en gammal handduk som du fuktar för att sedan torka av skorna med. Om det var fuktigt ute när du spelade är det bra om du låter skorna torka ordentligt innan du använder dem igen, men undvik torkskåp, element eller skovärmare, det kan torka ut skorna så de blir stela! Tvätta heller aldrig ett par fotbollsskor i tvättmaskin! Om du spelar ofta, kanske fyra till fem gånger i veckan kan det vara bra att ha flera fotbollsskor, så att de får torka rejält mellan varven.

Nike Mercurial passar alla spelare

Idag hittar du Nike Mercurial-skor för alla typer av spelare. De kommer även i olika varianter som passar för olika typer av underlag, oavsett om det rör sig om konstgräs, inomhusplaner eller vanligt gräs. Med Nike Mercurial håller du dig alltså snabb på planen oavsett underlag! För varje ny kollektion blir skon också lättare och tunnare, för att du ska ha så mycket kontakt med bollen som möjligt. Något som även Zlatan Ibrahimovic har upptäckt eftersom han såklart också spelar med Nike Mercurial!

Skor

|

Sida 1 av 4

×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

198 träffar
För att hålla reda på vilka skor du har i varukorgen, vilken storlek du valt mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×