Corniche By Trickers, Skor

4 träffar

Corniche By Trickers skor för den trendige mannen

Här hittar du ett spännande sortiment av herrskor för dig som älskar mode och har höga krav på kvalitet. Corniche By Trickers skor passar utmärkt att bära till vardagens alla äventyr men även när finskjortan och kostymbyxorna åker på. Ta en titt i sortimentet och hitta dina nya favoriter från Corniche By Trickers redan idag!

Corniche By Trickers skor historia och kända modeller

Här har vi ett otroligt gammalt skoföretag som grundades så tidigt som 1829. Grundaren Joseph Tricker började med att utveckla rejäla friluftskängor och skor för Englands farmare. Genom åren som gått har skor och kängor från Corniche By Trickers utvecklats rejält, men samma höga kvalitet och krav på skinn, är kvar.

Corniche By Trickers skor stiltips och skötsel

Corniche By Trickers skor är skor som du kan åldras i. Den höga kvaliteten och bekväma passformen håller hur länge som helst, så länge du tar hand om dina skor. Vårda dem väl med särskilda skinn- och lädervårdsprodukter som är anpassade för dina skor.

Corniche By Trickers skor online på Footway

Om du letar efter ett par bekväma skor som har hög kvalitet är det förmodligen ett par Corniche By Trickers skor du letar efter. Hos oss på Footway kan du enkelt klicka hem ett par nya skor redan idag. Vi bjuder på frakten, returer och ger dig alltid 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

4 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK