Creative Recreation Skor Online

0 träffar

Creative Recreation skor i innovativ design

Vem älskar inte sneakers? Idag är det otroligt trendigt att bära sköna och snygga sneakers i olika färger, modeller och mönster. Om du är på jakt efter ett par nya och snygga skor som är bekväma, kvalitativa men samtidigt känns originella, är det ett par Creative Recreation skor du vill ha.

Creative Recreation historia och kända modeller

Creative Recreation skapades år 2002 med en idé om att ta fram nya och mer innovativa sneakers till marknaden. Inspirationen får företaget från gatukonst med sina utstickande och annorlunda mönster, motiv och färger. Creative Recreation är skor med en annorlunda design och med bekväm passform.

Creative Recreation skor stiltips och skötsel

Ett par Creative Recreation skor kan du med fördel bära till dina favoritjeans. Med snygga detaljer som finurlig knäppning och tuffa färger, fungerar Creative Recreation skor till vardags och fest. En del av skorna är tillverkade i äkta läder, dessa kan fräschas upp med tiden med hjälp av skovårdsprodukter.

Creative Recreation skor online på Footway

Hos Footway har du alla möjligheter att klicka hem ett par nya och fräscha sneakers från Creative Recreation. Att shoppa skor hos oss ska vara roligt och smidigt, därför erbjuder vi dig fri frakt, fria returer och 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK