Crime Skor Online

0 träffar

Crime skor i retroanda

Crime skor är det ultimata valet för dig som älskar ett rockigt underground-mode. Skorna är tillverkade av bra material och håller hög kvalitet. Här hittar du många fräscha och tuffa sneakers att bära till olika outfits. Dra på dig dina coola skor och ge dig ut på stan. Crime skor lyfter hela din outfit.

Crime skor historia och kända modeller

Det var de två systrarna Lisa och Jessica Kistermann som grundade Crime i London. De fick stor inspiration från underground-modet i Camden Town och Shoreditch. Detta tuffa och rockiga mode med stor retroanda blev grunden till Crime skor. Stilen är modern men samtidigt vintage, rockig men samtidigt stilren.

Crime skor stiltips och skötsel

Dra på dig ett par sneakers från Crime och matcha tillsammans med tighta, svarta jeans, en sliten t-shirt och en lång kofta. Många Crime skor tillverkas av äkta skinn vilket är otroligt snyggt. För att hålla lädret snyggt länge är det bra att smörja skorna med lädervårdsprodukter.

Crime skor online på Footway

Klä dig i rockiga Crime skor och klicka hem dina favoriter hos oss på Footway! För att underlätta ditt köp erbjuder vi flera olika betalningsalternativ. Dessutom får du alltid fri frakt, fria returer och 180 dagars öppet köp. Vi vill att din shopping ska vara rolig, smidig och inspirerande!

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK