D.a.t.e. Skor Online

4 träffar

D.A.T.E. skor – kreativa sneakers

Klä dig originellt och bekvämt med ett par D.A.T.E. Skor! Här hittar du ett varierat och spännande sortiment av snygga sneakers, men inte de gamla vanliga sneakersmodellerna som varje person går omkring med. Nej, D.A.T.E. erbjuder innovativa skor som känns originella och utstickande. Klicka hem dina favoriter idag!

D.A.T.E. skor historia och kända modeller

Damiano, Alessandro, Tommaso och Emiliano - D.A.T.E. Grundarna till det omtyckta företaget är fyra killar från Italien. D.A.T.E. skapades år 2005 och har sedan dess gjort stor succé över hela världen. De fyra killarna har en bra känsla för mode och med sina egna innovativa influenser skapar D.A.T.E. skor i spännande design.

D.A.T.E. skor stiltips och skötsel

Ett par D.A.T.E. skor kan du använda precis när som helst. Skorna är otroligt bekväma, snygga och fungerar till både upprullade chinos som till ett par slitna jeans. D.A.T.E. skor finns för både tjejer, killar och barn, perfekt! Med gedigna material som äkta läder, slitstarkt gummi och tålig textil, håller D.A.T.E. skor länge.

D.A.T.E. skor online på Footway

Klicka hem ett par originella och bekväma sneakers från D.A.T.E. redan idag! Hos oss på Footway kan du välja bland ett varierat sortiment av sköna sneakers för hela familjen. Oroa dig varken för frakt eller returer, de bjuder vi på. Precis som vi bjuder på 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

4 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK