Skor

101 träffar

1 to 3 skor

1to3 skor tillverkas i Spanien och till hör El Dantés group. Företaget grundades redan 1966 med idén om att skapa en sko som följer trenderna utan att ge avkall på komfort.

Experter inom skor - 1to3

Baserat på företagets expertis inom skor, kan märket idag erbjuda en komplett kvalitetsgaranti med starkt fokus på design.

1to3 skor - Personlig stil i fokus

När du handlar ett par 1to3 skor så kan du hitta en modell som passar just dig, med en tydlig design och som tillåter din egna personliga stil att skina igenom. Med butiker i 40 länder är företaget väletablerat med en stor och trogen kundkrets. Skorna passar till vardags och till fest, med en elegant touch och unika detaljer. Piffa till en vardagslook med en elegant sko eller sätt pricken över i:et till din lilla svarta med ett par glamourösa pumps.

1to3 online på Footway

Handla dina 1to3 skor hos oss på Footway, och du hittar säkert dina nya favoriter till fest eller vardag! Med våra generösa 180 dagars öppet köp samt fri frakt och fria returer kan du känna dig trygg medan du handlar. Vi tar hand om dig! Välkommen till Footway!

FÅ KVAR
FÅ KVAR
Watson Blue
FÅ KVAR
Prince Black
FÅ KVAR
FÅ KVAR
V13040
REA
Willow Brown
FÅ KVAR
Sida 1 av 2

101 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK