Dam, Skor

261 träffar

Gå långt och skönt med Merrell dam

Merrellskor startade som vandringskängor men finns idag i flertal olika versioner med allt från sandaler och lätta skor till tyngre kängor. Letar du efter ett par skor som du kan gå i länge utan problem är Merrell damskor något för dig. Nu kan du utmana dagen och gå långa promenader för att utforska den nya staden när du är ute och reser, vandra ute i naturen eller ha en stöttande sko när du arbetar långa pass. Väljer du Merrell damskor kan du se fram emot nya äventyr utan att fötterna gör ont.

Merrell damskor och deras resa

1981 började resan för tre killar i USA. Deras mål var att skapa högpresterande skor för vandring. År 1983 var deras första sko redo för att introduceras på marknaden och har sedan dess har företaget vuxit och sålt skor världen över. Att företaget har blivit en stor succé är något som alla som gått i deras skor kan förstå. År 2010 sålde de sina skor i 151 länder men fortsatte att drömma större. Bland Merrell damskor idag kan du hitta olika bekväma och kvalitativa varianter av sandaler, kängor, snörskor och skor utan snörning. I deras sortiment är det inte svårt att hitta något som passar för just ditt ändamål.

Med Merrell damskor kan du vandra med stil

Att företagets största fokus är på kvalitet och funktionalitet går inte att ta miste om. Du behöver bara sätta på dig ett par av deras sko för att känna beviset. Men skorna är inte bara något som tar dig framåt, de kommer också i spännande utformningar och färger som är roliga att kombinera med olika klädstilar. Sandalerna och skorna som är perfekta för vår och sommar sitter som en smäck och är riktigt trevliga att titta på. Dessa kan du med all enkelhet kombinera med dina praktiska sommarkläder och ge dig ut på en promenad. Deras vinterkängor är något av det varmaste och skönaste vi skådat. Med fötterna i dessa och en varm vinterjacka på kroppen finns det inga väder du inte står ut i!

Sök efter din Merrell damsko idag online på Footway

Det är en självklarhet att alla förtjänar en riktig Merell damsko att traska runt i. Vi på Footway har samlat Merrells alla damskor på en och samma sida för att du ska kunna hitta just den som passar dina behov. Med vår snabba leverans hinner du få dina önskade skor innan det är dags att dra ut på vandring!

FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 5

261 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK