Damskor Online

280 träffar

Tio poäng till Ten Points dam

Det svenskägda företaget Ten Points har en stor passion för skor, något som man kan känna hela vägen in i fötterna när man trär på sig ett par av deras skor. Deras vision är och har alltid varit att producera skor med högsta kvalitet som också får bäraren att känna sig speciell. Idag står märket för modern, svensk design och komfort, vilket man kan se i att deras skor. Varje Ten Points damsko är en riktig tiopoängare!

Ten Points damskor är skor med en själ

De vackra och komfortabla designskorna kommer alla med en unik personlighet som tillsammans identifierar märket. Ten Points damsko har skapats med passion så det är inte konstigt att företaget har blivit en sådan succés. Idag sälj inte skorna endast i Sverige utan i hela Norden samt i en del länder utanför. För alla som letar efter en kvalitativ sko att älska borde verkligen testa Ten Points damskor – du kommer inte bli besviken.

Ta hand om dina Ten Points damskor

Bland Ten Points damskor kan du hitta allt från sandaler till kängor. Även om alla Ten Points damskor kommer i olika varianter, utseenden och färger så har de alla gemensamt att de är gjorda av läder. För att dina Ten Points damskor ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att rå om dem på rätt sätt. Här är några tips på hur du tar hand om dina Ten Points damskor:- Rengör dina läderskor med en skoborste för att avlägsna smuts och damm.- Putsa skorna med en skokräm. Skokräm innehåller färgpigment som gör lädret blankt, impregnerar och ger lädret näring.- Impregnera skorna med en impregneringspasta för att ge skorna en snygg och vattenavvisande yta. Detta skyddar skorna och gör att de håller längre.

Låt oss på Footway hjälpa dig att beställa dina nya Ten Points damskor

Hos oss på Footway hittar du ett stort och samlat sortiment av Ten Points riktiga guldkorn. Vi har Ten Points damskor i många olika varianter och färger inför årets alla säsonger. Oavsett vad du letar efter idag kan du enkelt beställa dina Ten Points damskor på vår hemsida. Beställ hem dina par, testa dem hemma och njut sedan av en kvalitativ sko med mycket kärlek. Vi har både snabb och gratis leverans samt retur för att göra din shoppingupplevelse smidig och bra.

Pandora Cognac
FÅ KVAR
Clarisse Black
FÅ KVAR
Pandora Green
FÅ KVAR
Pandora Brown
FÅ KVAR
Sida 1 av 5

280 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK