Dam, Skor

477 träffar

Hitta din klassiska favorit bland Converse dam

Converse är en klassisk sko från Amerika som är både lätta, sköna och coola. Dess popularitet verkar aldrig ta slut och varför skulle de? Skorna följer en design som vi alla känner till och älskar och är populära bland många olika grupper. Allt från rebelliska tonåringar, skolungdomar, skateare och hippa vuxna använder dessa skor så flitigt att det tillslut går hål i sulorna och det blir dags att införskaffa nya. Dessa skor är lätta att gå in och sitter sedan som en strumpa kring foten vilket gör dem snabbt till favoritskorna. Har du väl testat en Converse damsko blir det svårt att gå i något annat.

Converse damskor – en trend från Amerika

Converse började tillverkas i början på 1900-talet av ett amerikanskt företag. Till en början användes de flitigt som basketskor men blev populära även utanför sportvärlden runt 1970, detta på grund av att flera kända rockband började synas i dem. Converse damskors klassiska dojor av textil och med gummisula verkar numera vara en trend hos de flesta och som aldrig blir mindre. Vi känner alla så väl till de coola All Star Converse-skorna med en hög eller låg kant och har säkerligen vuxit upp med att ha sett dem på stan, på posters eller i musikvärlden. De platta sulorna är speciellt sköna och gör dem lätta att använda. Att bära Converse All star har nästan blivit som en obligatorisk accessoar till vissa typer av stilar.

Mixa och matcha med dina Converse damskor

Idag kommer de klassiska skorna i många olika färger för att alla ska kunna hitta sin favoritfärg. Men inte bara detta – de kommer också i andra former än just de typiska textilvarianterna. Idag kan du också hitta dem fodrade inför vintern eller med lädermaterial. Tack vare detta kan dessa skor nu kombineras med din outfit oavsett årstid. De lätta textilskorna i glada färger blir en riktig färgklick på sommarhalvåret som är snyggt att matcha med ett par slitna jeans lika väl som med en klänning. På vintern kan de fodrade gå bra med ett par varma byxor och en snygg vinterjacka.

Hos Footway kan du hitta din egen favorit av Converse damskor

Med ett stort utbud av Converse damskor i olika färger och utseenden kan det vara svårt att bestämma sig. Därför erbjuder vi både fri frakt och retur så att du kan beställa hem några stycken och i lugn och ro där hemma bestämma dig för vilken du tycker om bäst. Vi levererar dina skor hem till dig så snabbt som möjligt så att du inte ska behöva vänta länge innan du också äger ett par av dessa klassiska och trendiga Converse.

Sida 1 av 8

477 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK