Dam, Skor

228 träffar

Välj Timberland dam för perfekta utomhusskor

Timberland damskor är ett sortiment som främst består av utomhusskor. Dessa kvalitativa damskor är hållbara, skyddande och bekväma att ta sig runt i. Är du en aktiv människa som älskar att vara ute och upptäcka världen oavsett väderlek? Då kommer du med all sannolikhet att hitta det du söker bland Timberland damskor. Men skorna fungerar också lika bra för att bara ta dig mellan hemmet och arbetet och har idag blivit en riktig modetrend som syns på fötter runt om i världen.

Timberland damskor har vandrat hela vägen från USA

Timberland grundades 1918 vars skor än idag är populära och bärs av nöjda människor världen över. Många väljer Timberland speciellt inför höst- och vinterhalvåret då de robusta skorna skyddar bra mot både snö och kyla samtidigt som de sitter bekvämt på fötterna. Timberland damskor är mycket hållbara och man brukar använda samma par vinter efter vinter utan att behöva köpa nya. Men Timberland damskor finns också som tunnare skor och hållbara sandaler så att du även ska kunna röra dig skönt under resten av året.

Timberland damskor är en trend som håller

Införskaffar du dig ett par Timberland damskor kan du vara säker på att du kan använda dem år efter år. Inte bara för att de är tåliga och hållbara - utan också för att de aldrig går ur tiden. Den kanske mest klassiska kängan av dem alla som alltid kan skymtas under hösten är Timberland Classic 6. Du känner kanske igen dem? Denna sko är ett säkert val om du vill hålla dig både varm och trendig hela hösten. Är du lite frusen går det mer än väl att använda dem med snygga och höstlika sockor. Men föredrar du en ännu varmare variant har vi 6 in Prem Shearling lined som kommer fodrade.

På Footway hittar du massvis med Timberland damskor

Har du också bestämt dig för att äga ett par underbara Timberland damskor? Utmärkt val! Här på Footway erbjuder vi ett stort sortiment av diverse Timberland damskor för alla säsonger. För att du så lätt och smidigt som möjligt ska kunna känna efter vilka skor som kompletterar din garderob kan du med vår gratis frakt och retur testa på dem i lugn och ro hemma. Vi på Footway finns också här för dig om du har några frågor eller funderingar. Vi hoppas du också blir nöjd med dina Timberland damskor.

3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Sida 1 av 4

228 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK