Kängor & Boots, Dam

3 282 träffar

Trendiga Kängor och boots för damer

Det är väldigt populärt med kängor och boots för damer och det är lätt att förstå varför. Ett par snygga dam kängor kan ge flera olika uttryck beroende på vilken modell du väljer. De kan se tuffa och stabila ut, och påminna lite om vilda västern. De kan även se varma, bekväma och mysiga ut. Boots och kängor för damer har dessutom flera olika egenskaper, vilket innebär att du kan hitta dam kängor och dam boots som passar alla säsonger.

Värmande kängor när vintern kommer

Hos oss på Footway kan du hitta ett stort och varierat sortiment med flera olika typer av kängor för dam. Letar du efter ett par boots för damer som du kan använda när det är kallt ute så finns det flera modeller med ett värmande foder inuti skon. Det finns även modeller med speciella sulor som är utvecklade för att kunna greppa om det hala underlaget. Om du verkligen vill skydda dina fötter från kylan så kan du välja ett par kängor med ett högt skoskaft. På så sätt ser du till att kylan inte kan komma in mellan skon och byxöppningen. Många av våra vinterkängor för damer passar även bra att använda under hösten.

Svala och trendiga boots för sommaren

Kängor och boots är inte bara till för de kalla månaderna. Även när sommaren äntligen kommer kan ett par snygga kängor för damer vara passande. Vi erbjuder många modeller med stilren design som passar din sommaroutfit perfekt, oavsett om du väljer att klä dig med jeans, klänning eller leggings. De kängor och boots för damer som passar bäst att använda under sommaren kommer utan innerfoder. Du kan enkelt hitta flera snygga skomodeller genom att kolla igenom vårt sortiment av boots och kängor för dam.

Rätt vård ger längre hållbarhet

Skinn och läder är ett material som lever och förändras. Om du vill kunna använda dina kängor under många år så måste du vårda skorna väl. Det finns olika sätt att ta hand om dina skor beroende på vilket material de är gjorda av. Alla skor bör dock borstas av med en skoborste för att få bort den ytliga smutsen. Kängor som är tillverkade av läder kan du även smörja in med skovax och impregneringsmedel. Detta ger skorna en vattenavvisande egenskap samtidigt som de får en ny glans. Det finns även skovårdsprodukter för andra lädertyper, som nubuck och suede. Se alltid till att du använder rätt produkt till just dina skor.

Jadon Black
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 55

3282 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK