Viking, Fårskinnsstövlar, Dam

1 träffar

Viking dam – skor att lita på

För nästan 100 år sedan (år 1920) grundades företaget Viking som fortfarande idag erbjuder kvalitativt gummi i form av skor som vi kan lita på i alla väder. Men Viking damskor är inte bara en sko som går att lita på i olika väderförhållanden de går också att lita på när det kommer till en modemedveten design. Viking damskor erbjuder kvalitativa skor som man är stolt att bära. Här hittar du skor för utomhusbruk i form av gummistövlar, gympaskor och kängor.

Viking damskor från Norge

Företaget grundades i början av 1900-talet i Norge och var en gummifabrik. Redan 1934 var fabriken en av de företag i Norge som hade flest anställda. Mycket har hänt sedan dess och nu jobbar Viking inte bara med gummi utan också med andra material såsom Goretex som är ett vattenavvisande och luftgenomsläppligt textil-membran. Denna form av material är perfekt för tillverkning av skor som ska stå ut med mycket utomhus.

Lämna hemmet säkert med Viking damskor

Med skyddande material och snygga skor behöver du inte oroa dig för väderleksrapporten. Bland Viking damskor hittar du snygga och moderiktiga skor som dessutom står vid din sida när vädret vänder. Här hittar du massvis med spännande gummistövlar som är både neutrala och klassiska, men också modeller som sticker ut. Vill du ha en spännande gummistövel på nästa festival är Regn black/white en modell vi verkligen kan rekommendera. Men letar du efter något mer simpelt men fortfarande trendigt erbjuder de modellen Embla. Denna variant finns att hämta i flera olika färger.

Beställ dina Viking damskor på Footway och klä dig efter vädret

Om du vill bli bättre på att klä dig efter vädret är sortimentet av Viking damskor något att rekommendera. Nu slipper din stil ta ett slag bara för att vädret är dåligt. Här på Footway hittar du trendiga och vattentäta skor som är både sköna och roliga att använda. Tack vare vår snabba leverans hinner du få hem dina nya Viking damskor innan vädret slår om igen, och du kan njuta av nya äventyr i den friska luften utan att få blöta och kalla fötter. Med ett brett sortiment finns det Viking damskor som passar de flesta i smaken oavsett om du bara ska ut och fixa i trädgården, ut med båten eller dra till nästa festival.

Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK