Höga Kängor Dam

541 träffar

Kängor kommer i massa härliga utföranden och självklart finns det något för alla oss som älskar höga kängor, som gränsar till stövlar. Här har vi samlat våra varma, höga och snygga kängor som värmer gott på kalla vinterdagar.
Här kan du frossa bland märken som Ecco, Ilse Jacobsen, Bogs, Sorel, Viking, Timberland och många andra. Gemensamt för dem alla är att de sätter dina fötters värme i fokus och att de går en bit upp på benet.

Skor för stora och små

Här hittar du många märken för barn: bland annat Superfit, Viking och Kavat gör höga kängor som passar ypperligt för långa dagar ute i snön. Superfit har blivit enormt populära tack vare sitt samarbete med bland annat läkare för att ta största möjliga hänsyn till skor som växer, det vill säga småttingarnas föter. Hela 98 procent av tillfrågade barnläkare och ortopeder ger Superfit toppbetyg i kvalitet. Skorna testas regelbundet, allt för att dina barn ska stormtrivas i sina nya Superfit-kängor. Märket har bland annat lagt ned mycket tid och fokus på att skorna ska andas, eftersom barnfötter svettas mer än vuxna fötter – skor som är ineffektivt transportorer fukt gör att fötterna fryser mer.

Här finns dock mer än bara barnskor. Danska märket Ilse Jacobsen gör flera höga kängor som underlättar dagarna i höst- eller vintersolen. Med stilren design och stadiga material passar skorna lika bra i stan som ute på landet bland löv och träd.

Matcha för vintern

Matcha dina höga kängor med ett par snygga stuprörsjeans och en lång, snygg kappa – då är du redo för vintern. Om du gillar ett sportigare mode så fungerar ett par höga kängor, särskilt de vintrigare modellerna, perfekt tillsammans med en tjock, härlig vinterjacka från till exempel Nike eller Peak Performance. Och enligt meterolger lär det behövas: vintern 2016 förutspås bli ordentligt kall, så dina höga, varma kängor kommer att behövas!

Peppa greppet med Icebug

För att ytterligare klara vintern 2016 så bör du kika närmare på Icebug – deras läckra kängor och stövlar har ytterst bra grepp. De har nämligen specialiserat sig på det och blir dina nya bästa kompisar när vinterhalkan gör sig påmind. Företaget grundades i Göteborg 2001 och har sedan dess satsat stenhårt på bra grepp – både på vinter- och sommarskor. Många som tävlar ibland annat Ö till Ö-race eller andra Swimrun-tävlingar gillar skorna tack vare det fantastiska greppet.

I den här kategorin, bland våra höga kängor, hittar du över 250 par skor. Det betyder att någonstans här så finns kanske dina nya vinterälsklingar?

Borgvik Ep Black
FÅ KVAR
Ronja Cognac
FÅ KVAR
Sida 1 av 10

541 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK