Damskor Online

192 träffar

Dr Martens dam är skor vi aldrig slutar älska

Dr Martens damskor är skor som använts av kvinnor sedan mitten av 1900-talet. Faktiskt så var det så att 80 % av Dr Martens skor under de första 10 åren köptes av kvinnor över 40 år. Att dessa praktiska och snygga skor älskades av kvinnor redan då är inget som vi ifrågasätter. De hållbara, robusta och välutrustade skorna är en accessoar som är lika ihärdiga som de är trendiga. Idag ser sortimentet såklart lite annorlunda ut och det har tillkommit många nya modeller och färger, vilket vi alla gläder oss över.

Dr Martens damskor – en tysk stolthet

Dr Martens är ännu ett företag som vi har Tyskland att tacka för. Från början hette märket Dr Maertens men efter att de lanserades i England på 60-talet så ändrades namnet till den stavning vi känner till idag. Att tyskarna är kända för att skapa praktiska produkter är världskänt och dessa skor är inget undantag. Klaus Märtens designade skorna för att han tyckte att hans gamla armékängor behövde förbättras och skorna kom till att bli en symbol för arbetarklassen. Idag används de flitigt av alla typer av klasser och kombineras flitigt med olika klädstilar oavsett säsong.

Dr Martens damskor är en sko för livet

Om du rår om och sköter dina Dr Martens damskor rätt så kan de hålla i nästan en livslängd. Tips på hur du tar hand om dem rätt:- Smörj in dem ordentligt med läderbalsam så mycket att de inte längre suger åt sig fettet längre.- Impregnera dem för att förhindra sprickor.- Gå till en skomakare emellanåt för att upprätthålla sulans skick så att den inte nöts sönder helt.- Förvara dem torrt och svalt när du inte använder dem.

Beställ dina Dr Martens på Footway för snabb leverans

Dr Martens är en sko som håller i längden tack vare sin robusta kvalitet. Därför är det inte till en förvåning att de också kostar lite mer. För att vara säker på att den Dr Martens damsko du har fallit för både passar och känns bekväm kan du med gratis leverans och retur bestämma hem ditt par och testa det i lugn och ro hemma. Vi har både snabb leverans och en hjälpsam personal som mer än gärna hjälper dig med alla dina frågor och funderingar.

Jadon Black
FEW LEFT
2976 Quad Black
FEW LEFT
Pascal Black
FEW LEFT
Iowa Black
NEWS
Sida 1 av 4

192 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK