Dam, Skor

509 träffar

Gå skönt och trendigt med Clarks dam

Sortimentet av Clarks damskor utstrålar kvalitet, komfort och modemedvetenhet. Här hittar du skor för damer för alla säsonger men kanske mest inriktade för höst och vinter. Deras robusta och kvalitativa material i kombination med mörka färger gör skorna till riktiga modedetaljer när det är dags för höst- eller vintermodet. Men en och en annan färgklick skymtas också bland kollektionerna så är du ute efter en utstickande sko inför sommaren är detta heller inga problem.

Clarks damskor med rötter i England

Idag är Clarks ett företag som med sina över 1000 butiker finns utspridda och älskade världen över. Men så tidigt som år 1825 startades företaget i England av två bröder. Skor från Clarks är så pass älskade att företaget nu är ett av de största skoföretagen i UK. Vi känner alla till deras klassiska Desert boot som är en ankelhöjdskänga med gummisula och tillverkade av mocka eller läder, en sko som är lika populär varje höst, men funkar också bra under både vår och sommar. Denna sko håller hög kvalitet och matchas ofta med härliga höstkläder. Kombinera gärna denna sko med ett par varma yllesockor, ett par skinny jeans, en stickad tröja och en varm halsduk och du kommer gå trendsäker hela hösten.

Med rätt vård håller dina Clarks damskor länge

Även om Clarks damskor håller hög kvalitet och ofta är gjorda av material från djur är det viktigt att rå om dem ordentligt så att de håller länge. Skinn, mocka och läder är material som behöver vårdas, och med rätt behandling kan skorna vara länge. Letar du efter en bra känga till vintern? Då rekommenderar vi en sko med mocka; detta material är betydligt mycket enklare att putsa upp än en vanlig skinnsko som angripits av salt från vägar och trottoarer.

Förbered dig för hösten genom att hitta dina Clarks damskor online på Footway

En annan populär och riktigt höstsnygg känga är Orinoco Club. Denna kommer i flera höstinspirerade färger och håller dig både varm och stilig när kylan slår till. Genom att leta efter dina Clarks damskor hos Footway gör att du får en överblick över sortimentet och hitta de skorna som passar din garderob bäst. Vi erbjuder inte bara ett varierat utbud utan också snabb leverans så att du så snabbt som möjligt ska få slinka in med fötterna i ett par bekväma Clarksskor. Har du frågor över skornas material och skötsel så ser vi fram emot att få svara på alla dina frågor. Kontakta vårt härliga team så ska vi tillsammans se till att du får något som uppfyller alla dina krav och önskemål.

Sida 1 av 9

509 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK